Консулът е посетил хотела и полицията, но от там са

...
Консулът е посетил хотела и полицията, но от там са
Коментари Харесай

Изтече Сега: Има Нещо Безкрайно Гнило Около Смъртта На Малката Вивиан! Ето Какво Потулват!

Консулът е посетил хотела и полицията, само че от там са му споделили, че тъкмо мястото, където е станал случаят - басейнът, е „ сляпа точка ” и няма да предадат видеозаписа, твърди " Флагман ". Така съмненията на фамилията, което търси правдивост, че записът ще изчезне, се оказаха правилни.

Вивиан Вачева беше едвам на 7 година, а родителите й са Тони Вачева и известният български тенор Веселин Вачев. Семейството упреква хотела и че аквапаркът не е обезопасен, защото не е имало човек, който да спуска и посреща децата в басейна и по този начин те са се блъскали.

От дейностите на българския консул, който е посетил и полицията, излиза наяве, че фамилията е било накарано да подпише и документ, че няма да подават тъжба по случая с щерка им. Били снети показния след случая, в наличието на преводач, обезпечен от госпожа Вачева.

Семейството е доста ненадейно, тъй като няма по какъв начин да обезпечи преводач, защото е в болничното заведение, до момента в който се пробват да спасята щерка им.

Оказва се, че в документа бащата е заявил, че не желае никой да е виновен по случая и няма желание да подава тъжба или дело. Портоколът е подписан от бащата, преводача Михайлова и юрист. Все отново в него съществува и изискване, че показанията могат да бъдат изменени, при изискване че решат поради прочувствения потрес.

Бащата си спомня за показанията, само че показа, че е необичайно да подписва подобен документ, защото Вивиан е била жива тогава, когато са давали тези показания. Документите бяха преведени едвам в България, защото в шока родителите са подписвали всевъзможни документи на турски език.

Разследването продължава, като се открива за какво и дали е бил обезопасен аквапаркът и басейнът и дали е имало занижен надзор. Семейството търси турски юрист, който води делото им в прилежащата страна.
Tags: ОЩЕ СКАНДАЛИИНТРИГИЛЮТИ ЧУШКИАФЕРИ
Източник: bradva.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР