Конструктът вече е счупен, въпросът е кога ще го осъзнаят

...
Конструктът вече е счупен, въпросът е кога ще го осъзнаят
Коментари Харесай

Александър Симов: Некрологът на това управление е написан

Конструктът към този момент е строшен, въпросът е по кое време ще го осъзнаят и ръководещите. Този конструкт няма да се закрепи. Виждаме, че във Обединените патриоти текат буреносни процеси. Не виждам по какъв начин Сидеров и Симеонов ще седят дружно на парламентарните банки. Приказките, че болшинството е устойчиво звучи по-скоро като красиво благопожелание, изпразнено от действителен смисъл. Доверието към ръководството пада, а към патриотите трагично понижава. Няма какво да спре отлива на това доверие. Некрологът на това ръководство е написан.

Такова мнение изрази в ефира на "Тази заран " по bTV националният представител от Българска социалистическа партия Александър Симов.

,,Политическите събития се движат със страшна мощ. Има процеси, които са изтървани от надзор. В тази връзка още веднъж споделям, че Българска социалистическа партия поддържа митингите, само че не взе участие в тях. Това е действителен и натурален развой на неодобрение. Нека ръководещите не търсят митични конспирации'', изясни Симов.

,,Решението на Валери Симеонов да подаде оставка не е лично. Защото би трябвало да осъзнаеш какво правиш, подавайки оставка, а той не осъзнаваше. Неговият брифинг беше апотеоз на цинизма'', приключи Симов.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР