„Конструктът на правителството е счупен на ниво доверие. Всяко решение

...
„Конструктът на правителството е счупен на ниво доверие. Всяко решение
Коментари Харесай

Александър Симов: Некрологът на кабинета е написан, той трябва да се залепи на стената

„ Конструктът на държавното управление е строшен на равнище доверие. Всяко решение оттук насетне ще е рецесия. От лятото сме в подобен цикъл на социална детонация. Ако властта желае да упрекна за всичко опозицията, нямам нищо срещу, това повдига моето самочувствие ", съобщи пред БТВ депутатът от Българска социалистическа партия Александър Симов.
"Брифингът за оставката на Валери Симеонов беше апотеоз на цинизма. Той е човек, изпълнен с реваншизъм. В Обединените патриоти текат буреносни процеси. Не мога да си показва по какъв начин в Народното събрание ще работят дружно Волен Сидеров и Валери Симеонов. Излиза въпросът за водачеството в парламентарната група. Доверието към патриотите трагично понижава и това беше един от причините на Волен Сидеров да изиска оставката на Красимир Каракачанов ", разяснява социалистът.
"Некрологът на кабинета е написан, той би трябвало да се залепи на стената. Не мога да предвиждам по кое време ще се случи това, не съм оракул. Има обаче процеси, които са изтървани от надзор. Българска социалистическа партия поддържа, само че не стои зад митингите. Днес имаме съвещание на управлението на партията, на което ще решим, дали да се записваме в пленарната зала ", сподели още аленият народен представител.
Източник: bulnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР