Конституцията се развява като знаме, за да оправдае съществуването на

...
Конституцията се развява като знаме, за да оправдае съществуването на
Коментари Харесай

Крум Зарков за Конституцията: Развяват я като знаме, оправдаващо мнозинството, дано не я веят като парцал

„ Конституцията се развява като знаме, с цел да оправдае съществуването на това болшинство, уповавам се да не тръгнат да го веят и като парцал. Когато Пеевски назовава министър-председателят „ момченце “, „ дребосъче “, „ лицето “, това приказва ли за схващане на институционалните взаимоотношения сред хората? “. Това сподели в предаването Лице в лице “ по БТВ съветникът на президента по правните въпроси и някогашен правосъден министър Крум Зарков  Крум Зарков Крум Зарков е роден на 21 ноември 1982 г.   Завършва 9-а Френска езикова гимназия „ Алфонс дьо.

„ Не съм почитател на това държавно управление, само че акад. Денков е министър-председател и като подобен му се дължи почитание “, добави той.

По думите му остава прикрито и неразбираемо какво тъкмо се цели с измененията в Конституцията.

„ Стори ми се, че чух неофициалния водач на цялата сглобка Пеевски да споделя каква е органиграмата, да закове датата Х декември и в този момент всички тичат по него, само че ние не знаем какви тъкмо са текстовете, които са огромното заричане към обществото. Има план, който беше прегледан един път преди 2 месеца и беше гласуван със 161 гласа, което е минимумът. Бе декларирано, че ще бъде изменен напълно. След като бъде гласуван повторно, ще има период за оферти и едвам тогава ще се появят същинските текстове. Вече два месеца и повече сме на сляпо и ме тормози, че има неясно бързане “, сподели Зарков.

Той разяснява и механизмът за следствие на основния прокурор. По думите му той е съществена причина Европейска комисия да смъкна от България мониторинга за наблюдаване. Съдия Даниела Талева бе определена за краткотраен прокурор, който да проверява и.ф. основен прокурор Борислав Сарафов. 

„ Ключът е, че тази арбитър, откакто спре да бъде прокурор по тези сигнали, се връща отново като арбитър и не зависи от тези, които проверява. Това ни лиши съвсем 15 години, имаше доста ползи, които се противопоставяха. Главните прокурори считаха, че би трябвало да са над опцията за следствие “, уточни Крум Зарков  Крум Зарков Крум Зарков е роден на 21 ноември 1982 г.   Завършва 9-а Френска езикова гимназия „ Алфонс дьо.

Последвайте канала на
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР