Конституцията на САЩ датира от 1789 г. Взети са всички

...
Конституцията на САЩ датира от 1789 г. Взети са всички
Коментари Харесай

Пол Крейг Робърт: Политическата дисфункция прогресира в правителството на САЩ

Конституцията на Съединени американски щати датира от 1789 година Взети са всички гаранции вероятни гаранции против повишаването на властта на централното държавно управление и способността на страната да взема заеми. Днес федералният обществен дълг е 30 трилиона $, към два пъти повече от брутния вътрешен артикул на 28-те страни, които съставляват Европейския съюз, които имат общо население от 447 милиона, което е с към 120 милиона повече от популацията на Съединените щати.

С изключение на 2-ра корекция, цялата отбрана на гражданските свободи от тиранията на централното държавно управление в Конституцията на Съединени американски щати е унищожена. Оправданието за отвод от цивилен свободи, предпазени от Конституцията на Съединени американски щати, постоянно е някаква възприемана опасност. През 30-те години на предишния век „ опасността от меланхолия “ дава на изпълнителната власт надзор върху закона, давайки на новосъздадените регулатори пълномощията да основават правила, които ползват закона. През 30-те години на предишния век Конгресът, както Камарата на представителите, по този начин и Сенатът, всъщност получиха пълномощия от изпълнителната власт да написа законодателство, до момента в който то се прилагаше. С Новия курс силата на Конгреса беше компрометирана. Конгресът загуби функционалността да лимитира изпълнителната власт.

Пропускайки други времена и случаи на ерозия на конституционните права, изфабрикуваната „ война против тероризма “ през 21-ви век разреши на държавното управление на Съединени американски щати по време на Буш и Обама да отстрани както персоналния имунитет, по този начин и възбраната за екзекуция на американски жители без съд или присъда.Федералното държавно управление на Съединени американски щати претендира и упражнява пълномощието да задържа обвинени за неопределен срок и да ги екзекутира единствено по съмнение. Широко публикуваното шпиониране на популацията нарушава разпоредбите за дискретност и е станало нещо всекидневно. В съвсем всяко отношение Буш и Обама унищожи Конституцията на Съединени американски щати.

През 2019-2021 година измислената „ опасност от ковид “ беше употребена от западните държавни управления за наложително имунизиране с неизпитано вещество, въведено с „ Разрешение за незабавна приложимост “ въз основа на подправеното изказване, че няма известни лекувания. Принудителната имунизация е в директно нарушаване на резултатите от Нюрнбергския опит, приети от Съединените щати, които са били употребявани за обесването на членовете на немското държавно управление за насилствени медицински опити.

Системата на закона и отчетността на държавното управление, основана от най-хубавите и умни хора на 18-ти век, е разрушена за 232 години. Днес от основаните Съединени американски щати не е останало нищо. Фалшивата история, спонсорирана от “Ню Йорк Таймс” и неговия „ Проект 1619 “ и десетилетия на демонизиране на бащите-основатели на нашата страна в университетите и държавните учебни заведения, доведоха до това Съединените щати да бъдат изобразявани като незаконно и расистко начинание от самото си учредяване.

Човек би си помислил, че една страна, толкоз наказана от личните си интелектуалци, тихомълком ще изчезне. Вместо това имаме еврейски неоконсерватори, които управляват американската външна политика и американския външнополитически разказ, които прогласяват нашата изцяло дискредитирана страна като исторически избор на изключителна и незаменима страна с правото да ръководи света.

Нашите бащи-основатели са били срещу задграничната интервенция. Но Вашингтон употребява Втората международна война, с цел да стане империя. Империите имат свои лични правила. Европейските, канадските, японските, тайванските и австралийските марионетни страни следват разпоредбите на Вашингтон. Империята се намесва на всички места, даже в делата на своите марионетни страни и измежду личното си население.

Американската империя намира своята надмощие лимитирана от две сили, Русия и Китай. И двете страни оповестиха, че целят многополюсен свят. Тези две страни в действителност са нови страни, новородени от отхвърлени идеологически диктатури. Като нови, те не са придобили детайлите, които характеризират Съединените щати и вършат претенциите за надмощие нереалистични.

В кой миг на външнополитическата общественост ще ѝ хрумне, че една страна, изобилстваща от сериозна расова доктрина, политика на еднаквост, просвета на анулация, която култивира ненавист към себе си и виновност, би трябвало да бъде сложена на боклука на историята, а не на трона на надмощие?

Превод: В. Сергеев

Статия със знак " ФАЛШИВА НОВИНА " си заслужава да бъде прочетена!

Абонирайте се за Поглед Инфо и ПогледТВ:

Telegram канал: https://t.me/pogled

YouTube канал: https://tinyurl.com/pogled-youtube

Поканете и вашите другари да се причислят към тях!?
Източник: pogled.info

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР