Конституционният съд ще преценява Истанбулската конвенция по искане на ГЕРБ,

...
Конституционният съд ще преценява Истанбулската конвенция по искане на ГЕРБ,
Коментари Харесай

Новините: Най-важното за деня, 8 февруари

Конституционният съд ще преценя Истанбулската спогодба по искане на ГЕРБ, изследване сподели обувките на българските служители на реда и пожарникари като некачествени и неуместни, а думата " неработоспособен " дефинитивно отпадна от българското законодателство.
Тези и още акценти публицистичният екип на събра за Вас във вечерния информативен бюлетин, отдаден на най-важното от днешния 8 февруари, четвъртък.
КОНСТИТУЦИОННИЯТ СЪД ЩЕ ПРЕЦЕНЯВА ИСТАНБУЛСКАТА КОНВЕНЦИЯ Пожарна охрана ИСКАНЕ НА ГЕРБ
ГЕРБ внесе в Конституционния съд (КС) настояването за преценка на сходство на Истанбулската спогодба (ИК) с Конституцията.

За осми път в отбрана на Национален парк Пирин довечера излязоха жители и природозащитници в редица градове в страната. Протестиращите поддържа персонално евродепутатът Ска Келер.

ОБУВКИТЕ НА БЪЛГАРСКИТЕ ПОЛИЦАИ И ПОЖАРНИКАРИ: НЕКАЧЕСТВЕНИ И НЕУДОБНИ
" Специализираните обувки на чиновниците в системата на Министерство на вътрешните работи не дават отговор на актуалните условия и потребности на служителите на реда за осъществяване на ежедневните им отговорности ". Това е заключението от разбора на резултатите от проучване на удовлетвореността от специфичните обувки измежду членовете на Синдикалната федерация на чиновниците на Министерство на вътрешните работи (СФСМВР), показано на нарочна конференция през днешния ден (8 февруари).

Десислава Радева не е карала колата, която е била спряна за инспекция от полицейски патрул. Това съобщи още в ефира на bTV Каракачанов във връзка информация от през днешния ден, че автомобилът, с който се вози първата дама е бил преследван от Министерство на вътрешните работи.

ДУМАТА " ИНВАЛИД " ОКОНЧАТЕЛНО ОТПАДНА ОТ БЪЛГАРСКОТО ЗАКОНОДАТЕЛСТВО
" Инвалид " се заменя с " човек с увреждане " и " хора с увреждания ", което постанова промени в редица закони.
ЛИПСА НА МЕДИЦИНСКИ СЕСТРИ ТОРМОЗИ НАЙ-ДОБРАТА НИ ДЕТСКА КАРДИОЛОГИЧНА БОЛНИЦА
Ще затвори ли единствената детска кардиологична болница в България (МБАЛ Национална кардиологична болница), лекуваща вродени сърдечни аномалии, поради дефицит на личен състав? Този въпрос стана изключително настоящ, откакто се разбра, че в болничното заведение липсват задоволително медицински сестри – към 20 души.
ЦАЦАРОВ: ИМАМЕ ПОДОЗРЕНИЯ КОЙ Е ПОРЪЧИТЕЛЯТ ЗА ОТВЛИЧАНЕТО НА АДРИАН ЗЛАТКОВ
Имаме съмнения кой е поръчителят за отвличането на Адриан Златков. Това сподели пред публицисти основният прокурор Сотир Цацаров във връзка отвличането на Адриан Златков и освобождението под парична гаранция на четиримата упрекнати за него.
НОВАТА ГОЛЯМА КОАЛИЦИЯ НА ГЕРМАНИЯ - БЕЗ ОСОБЕНО ДОВЕРИЕ МЕЖДУ ПАРТНЬОРИТЕ
135 дни след изборите за Бундестаг и след едно привидно безпределно надборване, най-накрая има контракт за коалиция.
ПЕЕВСКИ " ЗАБРАВИЛ " ДА ДЕКЛАРИРА ЧАСТЕН ИНТЕРЕС ЗА МЕДИЙНИЯ СИ ЗАКОН
Депутатът от Движение за права и свободи Делян Пеевски не е заявил частен интерес при внасянето на медийния си законопроект. Това оповестиха от пресцентъра на Народното събрание. Според правилника на Народното събрание " при внасяне на законопроекти, изявление или гласоподаване в пленарно съвещание или в комисия депутат с частен интерес от разисквания проблем е задължен да го заявява ".
ОБВИНЕНИЯ ЗА ДВАМА УЧАСТНИЦИ В ПОБОЯ НАД ПОЛИЦАИ В ИХТИМАН
Повдигнати са обвинявания на двама участници в побоя над служители на реда в Ихтиман, оповестиха от Районната прокуратура. Според обвиняването, изрично е открито, че двамата са причинители на закононарушенията.
ВЪПРЕКИ ПОРЕДНА ЗАГУБА В СЪДА, ПРИБЛИЖЕН ДО ЦВЕТАН ВАСИЛЕВ РУСНАК съдебна експертиза НАДЯВА ДА ВЗЕМЕ VIVACOM
Претенциите от страна на съветския предприемач Дмитрий Косарев (бел. ред. - считан за доближен до Цветан Василев), че в действителност е притежател на българския телеком Vivacom са неоснователни. Това постанови в свое решение Висшия английски съд, който се явява първоинстанционен в английското право.

В резолюция Европейският парламент прикани за задълбочена оценка на промяната сред зимно и лятно часово време и да бъде изменен режимът, в случай че е належащо. Резолюцията беше призната с 384 гласа " за ", 153 " срещу " и 12 " въздържал се ".
ВЛАДИМИР ЗОГРАФСКИ НА ФИНАЛ В ПЬОНГЧАНГ СЛЕД БРИЛЯНТЕН СКОК
Владимир Зографски е първият български финалист на зимните олимпийски игри в ПьонгЧанг. Зографски пръв мина ограничаващата линия от 98 метра, откакто скочи 98,5 м. Скокът му донесе актив от 118,8 точки.

Уведомяваме ви, че в резултат на влошено здравословно положение умря изпълнителният шеф на " Булгартрансгаз " ЕАД Георги Гегов, оповестиха от пресцентъра на Министерство на стопанската система.



Етикети:
Предишна Случайна вест Следваща ОЩЕ ОТ Общество  Почина шефът на Почина шефът на " Булгартрансгаз " Георги Гегов  Евродепутатът Ска Келер в София: Брюксел поддържа митинга за Пирин Евродепутатът Ска Келер в София: Брюксел поддържа митинга за Пирин  Министерство на вътрешните работи: В Ихтиман няма напрежение Министерство на вътрешните работи: В Ихтиман няма напрежение  Всяко четвърто дете отива на учебно заведение със боязън Всяко четвърто дете отива на учебно заведение със боязън  Борисов назначи нов зам.-министър на туризма Борисов назначи нов зам.-министър на туризма Интервю Още Директорът на РЗИ-Смолян: На всеки 2 дни 3-ма индивида от региона се разболяват от рак
Преди дни бе маркиран Световния ден за битка с рака. епидем...
Успех като по ноти: Христо Пенчев - един млад бизнесмен в Лондо Иван Димитров, " Музикаутор ": Очертава се цялостен безпорядък в областта на Кметът на Тетевен сезира основния прокурор за продажба на част от Дарин Димитров: Търговище стартира да се трансформира през последните д коментара 0 Коментара Кафене добави коментар добави коментар Име: Всички Мъж Жена Защита: Избери типаж  avatar  avatar  avatar  avatar  avatar  avatar  avatar  avatar  avatar  avatar  avatar  avatar  avatar  avatar  avatar  avatar  avatar  avatar  avatar  avatar Избери страст  avatar  avatar  avatar  avatar  avatar  avatar  avatar  avatar  avatar  avatar  avatar  avatar  avatar  avatar  avatar  avatar  avatar  avatar Стари аватари  avatar  avatar  avatar  avatar  avatar  avatar  avatar  avatar  avatar  avatar  avatar  avatar  avatar  avatar Вашият коментар Затвори Коментирай
Екипът на actualno.com ви благодари, че употребявате кирилица за вашите мнения. В случай, че коментарът Ви съдържа нецензурни квалификации и персонални нападки, или обиди на расова, полова, етническа или верска основа, той ще бъде заличен от модератора на уеб страницата.
Най-стари Най-нови Най- Най- НАЙ-СПОДЕЛЯНИ  missing image Екологичен потенциал изиска оценка на промяната сред зимно...
В резолюция Европейският парламент прикани за задълбочена оценка на промяната сред зимно и лятно часово време и да бъде изменен режимът...
Борисов е бил във ВМА, сложили му инжекц... Обувките на българските служители на реда и пожарник... Вижте какво значи, когато сънуваме няко... В Скопие почнаха да махат " монументи " от година.. НАЙ-ЧЕТЕНИ  missing image Патрулки гонили първата дама в столичен...
В гонка с първата дама Десислава Радева са влезнали две патрулки на столичното Шесто РПУ. Колата с президентшата не се подчинила на стоп...
Кола се вряза в камион на " Хемус ", трима д... Таксиджия се държи като Господ на пътя, ра... Вятърът разбули мистерията същинска ли е к... Дневен хороскоп за 9 февруари НАЙ-КОМЕНТИРАНИ  missing image Путин няма да пристигна за 3 март, тъй като би...
Заради президентските избори в Русия през март Владимир Путин няма да може да се отзове на поканата на българския президент Румен Радев...
Русия: Съединени американски щати не се борят против ИД, а търсят... Евродепутатът Ска Келер в София: Брюксел п... Ирина Бокова става учител в универси... Конституционният съд ще преценя Истанбул...  www.expert.bg  LG регистрира най-високите доходи в историята си LG регистрира най-високите доходи в история...  На англичаните уикенд в София им излиза по-евтино от вечер в Лондон На англичаните уикенд в София им излиза...  Народното събрание одобри текстове от закона на Пеевски за КТБ Народното събрание одобри текстове от зако...  Назначен е нов зам.-министър на туризма Назначен е нов зам.-министър на туризма  www.iwoman.bg  SOS при сухи и напукани устни SOS при сухи и напукани устни  Nivea подари 52 267 лева на SOS Детски селища България Nivea подари 52 267 лева на SOS Детски селищ...  Вижте коя фотография стана най-харесваната в Instagram Вижте коя фотография стана най-харесваната в...  Когато искаш да пишеш на някогашния, а не би трябвало Когато искаш да пишеш на някогашния, а не тр...  http://www.sportlive.bg  Тенис НА ЖИВО: Всичко от Sofia Open, Стан започва но Григор Димитров (ВИДЕО) Тенис НА ЖИВО: Всичко от Sofia Open, Ста...  Какво да чакаме от българите на Игрите в ПьонгЧанг? Какво да чакаме от българите на Игрите...  Стоичков се възхищава на неочакван състезател от Барселона Стоичков се възхищава на неочакван игра...  Виктор Троицки започва с трисетова победа в София Виктор Троицки започва с трисетова побе... Интервю Още Директорът на РЗИ-Смолян: На всеки 2 дни 3-ма индивида от региона се разболяват от рак
Преди дни бе маркиран Световния ден за битка с рака. епидем...
Успех като по ноти: Христо Пенчев - един млад бизнесмен в Лондо Иван Димитров, " Музикаутор ": Очертава се цялостен безпорядък в областта на Кметът на Тетевен сезира основния прокурор за продажба на част от Дарин Димитров: Търговище стартира да се трансформира през последните д Нови Най-четени Най-коментирани Новините: Най-важното за деня, 8 февруари... 43 0 Откриха материали за мощна бомба в жилище в Норвегия... 53 0 Българска социалистическа партия: Усвояват средства за безсмислени планове, вместо за електронно уп... 87 0 До края на април се чака присъда против Абдеслам в Белгия...
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР