Конституционният съд на няколко пъти е вземал отношение по повод

...
Конституционният съд на няколко пъти е вземал отношение по повод
Коментари Харесай

Близнашки за Гешев и имунитета на президента: Не знам дали има скрити мотиви

Конституционният съд на няколко пъти е вземал отношение във връзка на въпросите, които пораждат в този момент. ”Те един път обясниха нещо в един подтекст, а в този момент той е напълно друг и за това се постанова тълкувание ”, споделя Близнашки.
„ Когато има данни за осъществено закононарушение, основният прокурор е задължен да вземе отношение. Точно по тази причина е отправено и това искане. Аз не бих могъл да знам за скрити претекстове, в случай че има такива”, добавя Близнашки.

Той добави, че този спор не е инцидентен. Той се е водил и на други места, като Франция.

„ Саркози стана жертва на измененията в закона, които той самичък инициира”, напомни Близнашки.

Според него, в една по-дългосрочна вероятност, по тези въпроси би трябвало да се търсят по дълготрайни решения. Той споделя, че доста неща у нас са останали неуредени, откакто новата Конституция била призната. Това от своя страна поставяло доста въпроси.

По думите на Близнашки, Конституционният съд се е произнасял към този момент по такива въпроси и те сигурно ще одобряват настояването.

„ Имайте поради, че преди няколко години бяха ангажирани и посланици, които писаха писма за смяна на Конституцията. България би трябвало да е в положение да отстоява своите интереси”, споделя Близнашки.
Източник: frognews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР