Константинова беше категорична, че никъде по света Горанов не може

...
Константинова беше категорична, че никъде по света Горанов не може
Коментари Харесай

Калина Константинова за списъка ”Магнитски”: Притеснително е, че всеки шести там е българин

Константинова беше безапелационна, че на никое място по света Горанов не може да има банкова сметка, не може да ръководи пари и че даже не може да му бъде продадена недвижима благосъстоятелност, тъй като никой не желае да се дискредитира, че има взаимоотношения с човек, който участва в листата на " Магнитски ".

 

Константинова попита: " Къде са отивали парите от двете поредни държавни управления на Бойко Борисов, в които Владислав Горанов беше финансов министър? Българската прокуратура стои сляпа, глуха, не чува – тези проблеми стоят някъде по шкафчетата на Главния прокурор и той отхвърля да проверява. "

 

За Константинова описът " Магнитски " не е външна интервенция във вътрешната ни политика и вътрешните ни работи, а реакция на " световната имунна система ". По думите ѝ, Съединени американски щати ни споделят да се оправим с корупцията ни, само че и вземат ограничения това да не вреди отвън България. Константинова подсети, че Англия също наложи наказания – на Делян Пеевски и Васил Божков: " Оттук-нататък би трябвало да осигурим правосъдна промяна и правораздаване, освен тъй като го изискуем на българите, а тъй като нашата ориентировка в света е сложена на карта. "

 

Константинова посочи: " Изключително безпрепятствено протича подреждането на листите с Демократична България. Тя сподели, че напускането на някогашния зам.-земеделски министър Иван Христанов въобще не е обвързвано с реденето на листите, тъй като е станало преди преди обединяването с Демократична България.

 

Константинова добави, че Лена Бориславова не е взела решение дали ще взе участие в листите. Константинова сподели: " Борим се с Демократична България да спечелим 121 депутати в идващия парламент. " Тя се усъмни и, че Българска социалистическа партия ще влезе в идващия парламент, тъй като сега се водят " партизански войни в левицата ". Константинова акцентира, че всички значими за социалистите политики са били финансирани, откакто Политическа партия спрели течовете през Национална агенция за приходите - 8 милиарда лева Що се отнася до локалните избори и особено в София, Константинова разяснява, че има разискване с Демократична България и предпочитание за взаимна работа.

 

Константинова изясни, че има обстоятелства в политиката и не може по тях да има нюанси – като да вземем за пример кой гласоподава за правосъдна промяна и кой е срещу. Тя изрази терзание, че отново гласуваме и на хартия, и машинно - поради вероятни операции.
Източник: frognews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР