Константин Велев, изпълнителен директор на ЗАД Армеец, е новият председател

...
Константин Велев, изпълнителен директор на ЗАД Армеец, е новият председател
Коментари Харесай

Директорът на Армеец е новият председател на Асоциацията на застрахователите

Константин Велев, изпълнителен шеф на ЗАД " Армеец ", е новият ръководител на управителния съвет на Асоциацията на българските застрахователи, оповестиха оттова.

Велев наследява позицията от Светла Несторова, която ръководеше асоциацията два следващи мандата Тя остава в управителния съвет. Велев надалеч не е непознат на организацията, като до момента бе зам.-председател на управителния съвет.

" Не би могло да има по-подходящ избор за ръководител на АБЗ от Константин Велев поради безспорната му подготовка в застрахователното право и дейна позиция в общото, в това число и автомобилното, обезпечаване. Вярвам, че новият директорски съвет е най-балансираният досега, а секторът е единен зад стратегически ползи в интерес на българските жители ", разяснява Несторова.

" Приемам позицията със схващане за високата отговорност, която аз и всички сътрудници от новия директорски съвет поемаме пред нашите членове. През последните години асоциацията се наложи като фактор в икономическия живот в страната, като сплотяващо звено при основаването на общи политики за развиване на застрахователния бранш. С признатите от нас тактика и стратегия на активността си слагаме значими цели и съм уверен, че посредством реализацията им ще продължим да способстваме за устойчивото развиване на сектора и стопански прогрес на обществото ", съобщи и самият Велев.

В Управителния съвет влизат още Кирил Бошов , Изпълнителен шеф на " Евроинс Иншурънс Груп " АД и ръководител на УС на " Еврохолд България " АД; Юри Копач , Изпълнителен Директор Търговска мрежа и продажби, член на УС на " Дженерали Застраховане " АД; Габриела Генова , Председател на Управителния съвет и Финансов шеф на " Граве България Животозастраховане " ЕАД; Георги Георгиев , Изпълнителен шеф на ЗК " Уника Живот " АД и Глория Димитрова , Главен шеф " Пазари " на ЗАД Алианц България.

На общото заседание членовете на сдружението одобриха и стратегия си за идната година, в която съществени акценти са продължение на политиката на сдружението за възстановяване на нормативната среда и бизнес климата и за насърчаване на действия, ориентирани към повишение на застрахователна просвета.
Източник: money.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР