Константин Трендафилов, както е истинското име на Папи Ханс, ще

...
Константин Трендафилов, както е истинското име на Папи Ханс, ще
Коментари Харесай

Ясен е победителят във VIP Brother

Константин Трендафилов, както е същинското име на Папи Ханс, ще се окичи с наградата „ Любимата звезда на България “ от предаването VIP Brother.
Изпълнителят на „ Кекс “ се е договорил с продуцентите за влиятелното първо място, което да го изстреля на още по-големи висоти.
Бизнесменът Петко Димитров е другият апетитен за финалист участник. Папи Ханс обаче го превъзхожда, защото има друга фенска маса. Харесван е от интелектуалци поради творбите, които написа, както и от младежи, впечатлени от певческите му произведения. Това го прави съвършен за победител и продуцентите са го пресметнали авансово.
Именно поради тази мисъл и заричане Папи се държи толкоз премерено и даже Валентин Кулагин не е кадърен да изкара същинската му същина, която не била чак толкоз светла и праведна, каквато желае да я изкара в шоуто, написа в. " ШОУ ".
Въпреки че във визитката си за шоуто сподели: „ Ако човек не се излага, не се забавлява. Излагането е пирът на душата “, то в Къщата премисля всяко свое деяние и гледа да се покаже като пич. За себе си споделя, че е стеснителен, почтен, добър, непретенциозен, свенлив, а когато се забавлява, става Папи Ханс.
Смята за собствен грях, че „ обожава кифли “. Твърди, че е бил с манекенки, актриси, певици, интелектуалки. Общото сред всичките е, че са били красиви, само че не счита, че това го прави лекомислен.
„ Момиче без огромни устни, стеснен ханш, тънък гален, огромен прасец не става. Просто в никакъв случай. Ама аз чак в този момент съзнавам, че съм лекомислен “, споделя Константин.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР