Константин Трендафилов, известен с прозвището си Папи Ханс, лъсна пиян

...
Константин Трендафилов, известен с прозвището си Папи Ханс, лъсна пиян
Коментари Харесай

Резил! Папи Ханс ПИЯН на сцената

Константин Трендафилов , прочут с прозвището си Папи Ханс, лъсна пийнал в клипче във Facebook, научи „ Галерия “. Риалити героят в последно време взел да се звездее дотолкоз, че въобще не се преценява по кое време излиза на сцена и по какъв начин ще се оправи с уговорката си.

„ Професията му разрешава да вдигне някоя наздравица дружно с почитателите, само че не и да излиза, говорейки заваляно и във очевидно нетрезво положение “ , споделят очевидци на случката, разразила се във варненски клуб.

Папи е записал къс привет зад кулисите, откъдето проличава, че е в чудесно въодушевление. Малко по-късно, когато стъпва на сцената, към този момент преплита леко краката си и се олюлява пред локалната аудитория.

„ Здрррравейте! Ще има ли кекс довечера? “ С тези думи пеещият публицист започва изявата си пред младежите в заведението, множеството от които млади девойки, пристигнали да се допрян до хитовия реализатор .

За наслада на правилните си фенове той съумял да показа известните части от репертоара си, както и новата си хумористична ария „ Мама сподели “.

Макар и на градус, Папи не разочаровал изцяло гостите, само че в паузите

едвам свързвал смислени фрази и посланията му останали изцяло неразбрани.

Истинско предизвикателство за него се оказала и работата с микрофона. Авторът на „ Твой съм “ постоянно пропущал да го включи в точния момент, което изисквало непрекъснато увещание от страна на личния състав на бара

Накрая, когато звездата махнал за сбогом, без даже да почете настояванията за бис, всички от екипа си отдъхнали.

През последните месеци напрежението и новите планове идвали допълнително на Папи, което било повода той тотално да го подкара през пръсти, разкриват близки до артиста. Участникът във „ ВИП Брадър “ очевидно мъчно се оправя със славата и постоянно прибягва до алкохола за разтуха, а може би и до още нещо, съмняват се те.

Той все по този начин преживявал и раздялата с последната си другарка – португалката Рита. Двамата изкараха плевел романс, само че след това тя отпътува за родната си страна и дистанцията попречи на връзката им.

С нея Папи се срещна точно на морето, само че шеметната им обич завърши доста бързо, обратно на желанието му.       
Източник: hotarena.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР