Константин Трендафилов, известен с артистичния псевдоним Папи Ханс, още не

...
Константин Трендафилов, известен с артистичния псевдоним Папи Ханс, още не
Коментари Харесай

Любовна мъка мори Папи Ханс?

Константин Трендафилов, прочут с артистичния псевдоним Папи Ханс, още не може да не помни португалката Рита Патрочинио, която плени сърцето му през лятото на 2018 година, написа злословия бг.

Тогава двамата изкараха плевел романс, само че след това тя отпътува за родната си страна и дистанцията ги раздели. Писателят и артист обаче резервира топлите си усеща към хубавицата и неотдавна пътува до Лисабон, с цел да я види. Папи Ханс още се надява на благополучен край с португалката

Коцето и Рита имали няколко незабравими дни в португалската столица и дори съчетали приятното с потребното. Изпълнителят на „ Кекс” снимал фрагменти, които има намерение да включи във видеоклипа към най-новата си ария. Той предложил на Патрочинио също да взе участие и тя с ненаситност се съгласила.

Напоследък творчеството на Трендафилов се върти към чаровната чужденка. Говори се, че песента му „ Твой съм” също е отдадена на нея. Това е и единственото парче на риалити звездата от „ ВИП Брадър”, което носи любовно обръщение.

Запознати издават, че Папи Ханс е възнамерявал да докара португалката в България. Той бил твърдо решен да си дадат още един късмет, без значение дали ще излезе нещо съществено от това. Дори купил самолетни билети до София за Рита и се зарекъл да я чака на летището. Тя пък се съгласила да пристигна, само че единствено за две седмици.

Константин срещнал Патрочинио на морето преди година и половина, само че случката им траяла единствено два месеца. Тя се завърнала в родината си и с това любовните им връзки завършили. Известно време поддържали връзка по телефона, само че последователно хубавицата се отдръпнала и разредила позвъняванията. Изпълнителят на „ Кекс” обаче продължавал да мисли за нея. Той не крие, че е изживял шеметна обич, която е оставила следи в съзнанието му,
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР