Константин Трендафилов, известен повече с артистичния псевдоним Папи Ханс, се

...
Константин Трендафилов, известен повече с артистичния псевдоним Папи Ханс, се
Коментари Харесай

Папи Ханс си вирна носа, надува се пред фенове, отказва снимки и автографи

Константин Трендафилов, прочут повече с артистичния псевдоним Папи Ханс, се е взел за огромна звезда, оплакват се фенове на творчеството му. Той се държал пренебрежително с почитателите си, даже с дребните деца, фотоси и подписи също отказвал с огромна скука. „ Изкара три шлагера и към този момент се самозабрави! ”, възмутени са очевидци.

Напоследък в интернет форумите доста хора се оплакват от държанието на риалити звездата. Той е станал напряко неразпознаваем и от тогавашното положително и усмихнато момче, се е трансформирал в високомерен пуяк, настояват десетки възмутени от него.
„ Видях на новогодишния концерт в града ми така наречен Папи Ханс. Изключително противен вид. Къде тръгнал и той концерти да прави - има 3 песньовки на кръст и с фалшификати на други се пробва прави шоу. По принцип ми е противен, само че ми стана още по-противен със звездеенето си. Приключи си осъществяването и слезе от сцената. Маса народ отиде зад сцената - кой за подпис, кой за фотография, а фръцльото се фръцна и си отпътува. Този келеш не знае ли, че е прочут точно поради тези хора ”, разяснява недоволна дама.

Друга пък добавя следното: „ Моите усещания от него изцяло съответстват с горните. Доста постоянно идваше в постройката, в която работя. Двама-трима сътрудници напълно учтиво го помолиха за фотография или подпис за децата им. Държа се извънредно пренебрежително и със супер отвращение се съгласи на една фотография. Скоро гледах повтаряне на предаването „ Черешката на тортата ”, в което участваше, и таман бях прочела книгата му „ Затвори  сърце ". Направо не мога да допускам, че Константин Трендафилов и Папи Ханс са еднакъв човек! Какво е станало с него – за какво е почнал да се държи по този начин? ”

Запознати настояват, че преди време Коцето бил непретенциозно момче, само че откакто се залюбил с младата певица Дара, доста се трансформирал. С нея към този момент не са дружно, само че точно тя го подкрепила да гради музикална кариера и съдействала в основаването на първия му шлагер „ Кекс ”. До този миг Трендафилов беше прочут единствено с литературното си творчество, само че около Дара и песента за кекса се снабди с необятна известност и стана различим. Тогава се взел за огромна звезда и се надул до спукване.

Папи Ханс не крие, че желае да се концентрира върху основаването на нови части, а не върху книгите, тъй като печели по-добре от музикалните си изяви. Макар и да не са шедьоври, песните му бързо се трансформират в шлагери, елементарно се запомнят, а поканите за участия към него валят.
Oт време на време Константин взе участие и в телевизионни планове, от които прибира прилични възнаграждения. След присъединяване си във „ ВИП брат ” обаче не мисли да се включва в други риалити излъчвания и едва ли ще го забележим в такова шоу още веднъж. Опитът му в „ Големия брат ” бил задоволителен, с цел да се убеди, че това не е за него и да го откаже от други сходни участия, написа Уикенд.
Източник: hotarena.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР