Константин Папазов остана доволен от играта на Левски Лукойл“ за

...
Константин Папазов остана доволен от играта на Левски Лукойл“ за
Коментари Харесай

Папазов: Моя работа е да мотивирам играчите

Константин Папазов остана удовлетворен от играта на „ Левски Лукойл “ за домакинската победа с 83:65 над украинския „ Днипро “ в първия мач от груповата фаза на ФИБА Еврокъп. Старши треньорът обаче счита, че най-важно е отборът да задържи това равнище и в идващите мачове.
„ Тежко преживяхме отпадането от „ Шауляй “, тъй като играхме добре – призна Папазов. – Като че ли се изгубиха искрата, страстта и експанзията. Това, за което помолих отбора, се случи. Играхме отборно добре в отбрана, това желаех. В последните мачове подхождахме безгрижно. Това към този момент е моя работа – да намеря метод по какъв начин да стимулирам играчите да са на равнище във всички срещи. “
„ Балкан “ също започва с триумф в групите – 79:68 като посетител на кипърския АЕК (Ларнака). Микейл Хопкинс беше най-резултатен за „ зелените “ с 19 т. „ Рилски състезател “ пък отстъпи със 76:95 при семейството на италианския „ Варезе “, макар 25 точки на Мартин Маринов.
„ Знаехме, че съперникът е мощен, класен, с по-високи и много доминантни в подкошието играчи, които съумяха да ни преборят – съобщи треньорът на „ Рилецо “ Людмил Хаджисотиров. – Те са мощен тим, в Италия всеки мач им е против съществени съперници и са привикнали да играят с такава експанзия. “
Александър Везенков пък се трансформира в скритото оръжие на треньора на „ Олимпиакос “ Дейвид Блат при гостуването на испанския „ Баскония “ от Евролигата. Българското крило игра 15 минути, най-вече в решителната последна четвърт, като приключи с 4 точки, 2 битки, и 1 асистенция при триумфа на гръцкия гранд с 85:80.
Източник: trud.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР