Константин Папазов говори пред NOVA за очакванията си в любимия

...
Константин Папазов говори пред NOVA за очакванията си в любимия
Коментари Харесай

Тити сравни Левски с Барса и Реал и отсече: Наско е обединител

Константин Папазов приказва пред NOVA за упованията си в обичания му Левски след формалното джиросване на акциите към Наско Сираков. Известно е, че от 2-и юни легендата на „ сините” е мажоритарен притежател на клуба, а Тити счита, че точно от човек като Сираков се е нуждаел клуба от „ Герена”.

Според треньорът на Левски-Лукойл публиката на „ сините” може да бъде показвана с достолепие поради действията, които сториха и също по този начин съпостави Левски като просвета с тази на испанските Реал Мадрид и Барселона.

„ Не знам какъв брой е значимо аз какво чакам, само че е значимо какво чакат десетките хиляди, които стоят зад Сираков. Смятам, че Левски е клубът, който за първи път ще покаже, че ще е ръководен по нов метод. Ако това се случваше с годините, то към този момент е с нов метод. Вярвам доста в Господ и всичко, въпреки и мъчно, се случи по най-хубавият метод. Сираков е човек, който може да поведе доста почитатели след себе си. Въпрос на време е, не е малко, като желаеме да доближим Реал Мадрид и Барселона. Това са малко тимове от тази страна, като те са публични организации. Убеден съм, че Левски има този капацитет и с подобен водач считам, че нещата ще се развият, тъй като значително да оползотворим оптимално капацитета от почитатели.

„ Бюджетът на Реал и Барса е милиарден, само че е основан на абонаменти, членски импорт, абонаментни карти, билети. Някой ще каже, че този отново е вманиачен, само че за България Левски е Реал и Барселона. Подходът би трябвало да е подобен, че би трябвало да се докара всеки, който до момента не е намирал смисъл да идва. Кредитът на доверие от хората е доста по-ценен от паричен подобен. Хората би трябвало да застанат зад него и не се колебая в него. Знам му концепциите, възгледите и знам какъв брой болежка е събрал досега”, сподели Тити Папазов пред NOVA.
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР