Константин Папазов говори пред Меридиан мач. Той коментира редица теми,

...
Константин Папазов говори пред Меридиан мач. Той коментира редица теми,
Коментари Харесай

Папазов: Haй-важното е Левски да бъде стабилен във финансово отношение

Константин Папазов приказва пред " Меридиан мач ". Той разяснява редица тематики, като за следващ път отличи значителната роля в клуба на Наско Сираков.
 @@@
" Авторитетът на Наско Сираков направи по този начин, че играчите да осъзнаят, че би трябвало да одобряват заплатите, които им се оферират, тъй като те са свързани освен с моментното състояние на Левски, само че и с това в страната. Тези момчета заслужават благодарности от цялата " синя " общественост.

Не можем да се сърдим на тези, които си потеглят, тъй като не е обвързвано със обстановката в Левски. И заслужават възторженостти за стореното до този миг, само че считат, че на друго място ще имат по-голям капацитет за изява на терена.
 Тити получи носни кърпичи и побесня в студиото на Sportal TV (видео) Аз обаче съм уверен, че нещата не са завършили за някои от тях. Haй-важното сега е Левски да бъде постоянен във финансово отношение. И всеки ден се работи по този въпрос.

Играчи има доста. Естествено, приоритет за нас са левскарите. Именно престижът на Сираков ще ги върне на " Герена ", сподели Папазов.
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР