Константин Папазов е заразен с коронавирус. Баскетболният треньор съобщи новината

...
Константин Папазов е заразен с коронавирус. Баскетболният треньор съобщи новината
Коментари Харесай

Тити Папазов с COVID-19

Константин Папазов е инфектиран с ковид. Баскетболният треньор заяви новината на профила си във " Facebook ".

Папазов съжалява, че би трябвало да бъде под карантина в тези сложни за " Левски " времена, само че продължава да има вяра, че " синята " общественост може да преодолее всички трудности.



" На този ден тъкмо преди 43 години умря моя дядо, ген. Костадин Чешмеджиев. Това е индивидът, на който съм кръстен. Бог да го елементарни!

Днес публично разбрах, че съм част от огромната близо 12-милионна група на инфектираните с Ковид-19.

За първи път употребявам опцията на обществените мрежи за издание на значима информация. Предпочитам тук, а не посредством медиите да споделя за заболяването.

Съжалявам, че тъкмо в този миг ще би трябвало да съм под карантина. ФК " Левски " изживява най-трудните си моменти, само че тъкмо, когато е най-трудно ще си проличи силата и духът на нормалното нещо в страната ни.

Пожелавам на Наско да е жив и здрав, а на всички милиони ЛЕВСКАРИ за нищо на света да не се премирявате с моментната обстановка, тъй като тя може да е единствено краткотрайна. Ако никой не желае да ни помогне, ще си помогнем сами, тъй като сме милиони. Поне по този начин се пее в една от обичаните песни на почитателите. Пожелавам живот и здраве на всички българи.

Бог да пази България. САМО ЛЕВСКИ! ", написа Папазов.

Константин Папазов е следващото спортно име в България, инфектирано с ковид. Преди ден стана ясно, че 16 индивида от футболния " Черно море " са инфектирани, както и четирима от отбора на " Царско село ".

От COVID-19 се възвръща и плувецът Антъни Иванов, както и най-хубавият ни тенисист Григор Димитров.
Източник: btvnovinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР