Константин Папазов даде интересно интервю пред телевизия БТВ. В него

...
Константин Папазов даде интересно интервю пред телевизия БТВ. В него
Коментари Харесай

Папазов: Да кажат голямо благодаря на Спас Русев

Константин Папазов даде забавно изявление пред телевизия БТВ. В него той разяснява благородния жест на някогашния притежател на Левски Спас Русев, който погаси с персонални средства малко над 3 милиона лв. отговорности на футболния клуб към " Виваком ".

" Тази прословута среща, която типично беше пресилена, добавени персони и по този начин нататък. На именния ден на господин Русев обядвахме и той още тогава ни сподели, че ще ни направи подарък. Аз мога да кажа, че заслугата е само на Спас Русев.

Тук не става въпрос за опростяване на дълг от страна на " Виваком ", който да опрости пари, които чака да вземе от " Левски ".

Тук става въпрос за внасяне на името на Спас Русев като физическо лице

Левски по контракта, който има с Виваком е надвзел въз основата на престижа на господин Русев по време на неговото ръководство. Но защото футболният клуб Левски е цъфнал и вързал и няма по какъв начин, самият Спас Русев го заплаща

За което би трябвало да му се каже голямо " благодаря ", тъй като неговото ръководство в съзнанието на левскарите остана като отрицателен интервал, а в действителност не е подобен, тъй като мога да изредя съществено футболисти, привлечени тогава - Холмар, Тиам, Паулиньо, Мариани, Обертан ", сподели Папазов.
Източник: standartnews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР