Константин Папазов често е бил съветник и управляващ в нашия

...
Константин Папазов често е бил съветник и управляващ в нашия
Коментари Харесай

Мъри обвини Тити Папазов за провалите на "Левски"

" Константин Папазов постоянно е бил консултант и ръководещ в нашия клуб. Аз споделих моето мнение за какво " Левски " пропадна - поради съветници и неприятно ръководство. И двете неща важат за него ". Това съобщи треньорът на " Левски " Станимир Стоилов пред медиите на стадион " Георги Аспарухов " по отношение на спора с Тити Папазов.

Наставникът на сините увери, че не е оттеглил искането си за оставката на Тити Папазов като член на Надзорния съвет на клуба.  " Понеже виждам, че интензивността от негова страна е добра да се разяснява непрекъснато " Левски ", моят съвет е да намерения съществено да се концентрира върху баскетбола. Това е почти същото аз да давам на Папазов или Сашо Везенков ум по какъв начин да се прави баскетбол непрекъснато всеки ден. Почна да идва too much ", сподели Стоилов, представен от БГНЕС.

По негови думи, тези 125 хиляди лв., които Папазов преведе на клуба поради спор с компанията за спортни артикули Macron,  " са може би не повече от пет % от това, което е направил зулуми на " Левски " като консултант на доста президенти и изпълнителни шефове, на които им вдигаше и монументи тук ". 

" Сега " напомня, че в края на август Констатин Папазов се оплака, че е бил заставен да подаде оставка като член на Надзорния съвет на футболен клуб " Левски ". По-късно обаче той отдръпна оставката си. Папазов имаше водеща роля през лятото на 2020 година при прехвърлянето на собствеността от тогавашния притежател Васил Божков. Първоначално баскетболният треньор бе изявил подготвеност той да одобри акциите и да се погрижи за спасяването на " Левски ". В последна сметка мажоритарният дял (86,6%) бе джиросан на Наско Сираков, който незабавно съобщи, че ще даде 35% от този дял на Папазов.

Това обаче по този начин и не се случи и досега. В началото Папазов помагаше интензивно за финансирането, като даже един път отпусна заем, с който да се платят заплатите на футболистите. Малко по-късно стана ясно, че Папазов в действителност е оперирал със средства на предприемача Стойне Манолов, тогавашен притежател на ФК " Царско село ".
Източник: segabg.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР