Константин Маршавелов започна по отличен начин състезателния уикенд на “Писта

...
Константин Маршавелов започна по отличен начин състезателния уикенд на “Писта
Коментари Харесай

Маршавелов с полпозишън на “Писта Стара Загора”


Константин Маршавелов стартира по отличен метод спортния уикенд на “Писта Стара Загора”. Пловдивчанинът беше най-бързия от водачите в серия “Макси” и на следващия ден ще започва от полпозишън в надпреварата, което е трети кръг от националния авто шампионат на затворен маршрут и писта. Това е трети следващ полпозишън за Маршавелов през този сезон.

Квалификацията през днешния ден се организира при хладно и дъждовно време. Пилотите в клас “Макси” имаха шанса да проведът първата подготовка при изсъхнало трасе. Първата 20-минутна сесия беше тази, която дефинира стартовата решетка за утрешното съревнование. В нея Маршавелов записа време от 1:23.194мин., което му обезпечи първа стартова позиция за старта на следващия ден. Той бе по-бърз с 0.205 секундни по-бърз от втория - Васко Въжаров и 0.595 сек. по-бърз от Пламен Камбуров.

За разлика от шареното време през днешния ден, за надпреварата на следващия ден синоптиците плануват слънчево време. Официалното разкриване ще стартира в 10:30ч., а стартовете в обособените серии ще стартират по-късно.
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА



Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР