Константин Иванов отново облича екипа на Янтра, съобщават в официалния

...
Константин Иванов отново облича екипа на Янтра, съобщават в официалния
Коментари Харесай

Константин Иванов се раздели със Славия и се завърна в Янтра

Константин Иванов още веднъж облича екипа на Янтра, оповестяват в формалния уебсайт на клуба. Празнуващият през днешния ден своя 22-ри рожден ден защитник разтрогна контракта си със Славия и макар че към него имаше интерес от много елитни отбори, реши да се завърне в клуба, който от две години носи в сърцето си.

Първите си игрови минути след завръщането в Янтра Коко направи в инспекцията против елитния Ботев в Коматево, приключила при резултат 0:0.

Иванов към този момент има 35 мача за Янтра, в които игра като преотстъпен от Славия - 17 през сезон 2020/2021 и 18 до есента на предишния. След завръщането си при " белите " напролет бранителят не попадаше в сметките на Златомир Загорчич и влезе единствено в последните минути на дуела против Лудогорец от 21-я кръг на efbetЛига.

" Чувствам се ужасно, че още веднъж съм тук. Гледах всички контроли на тима, осведомен съм с всички момчета и съм прелестно сюрпризиран от видяното до в този момент, в това число и от мача довечера (б.а. против Ботев). Надявам се да оказа помощ на тима да приключи колкото се може по-високо в класирането и ще дам всичко от себе си, с цел да го реализираме. Само Янтра! ", сподели Коко при завръщането си в габровския състав.

" Честит рожден ден, Коко! Бъди здрав, сполучлив и обичан! Желаем ти доста хубави мигове с екипа на обичания тим. Добре пристигнал вкъщи ", оповестяват още от Янтра.
 Ботев (Пловдив) и Янтра (Габрово) не излъчиха победител
Ботев (Пловдив) и Янтра (Габрово) не излъчиха победител

Преди срещата " жълто-черните " показаха публично състава си за новия сезон в efbet лига
Източник: topsport.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР