Константин и половинката му Надя планират втора сватба тази година.

...
Константин и половинката му Надя планират втора сватба тази година.
Коментари Харесай

Жената на Коцето с остри думи към Линдарева

Константин и половинката му Надя възнамеряват втора женитба тази година. За разлика от първата, която събра в пловдивски хотел елита, тази ще мине без непотребни салюти, написа "Таблоид ".

„ Когато се оженихме, нямаше по какъв начин да се венчаем в черква, а ние го желаеме, защото сме вярващи, и ни се ще и Бог да благослови нашата обич. Със сигурност венчавката ще е в стеснен кръг”, признава Константин.

Певецът твърди, че с обичаната си освен, че не са си омръзнали за 10 години, а се обичат още повече. Сексуално също се желаели от ден на ден. Надя призна, че най-тежкият миг от фамилния им живот бил, когато артистът влезнал в „ Биг Брадър: Most Wanted”.

„ Това беше вторият миг, в който сме се разделяли за повече от месец. Първият бе, когато бях бременна, а той имаше турне в Съединени американски щати. Сега обаче ми беше по-тежко, тъй като нямахме никаква връзка “, споделя тя и тушира слуховете, че се е поболяла от ревнивост около закачката сред мъжа й и Зорница Линдарева в риалитито.

„ Е, ясно е, че той няма по какъв начин да има нещо с нея, въпреки всичко има висок вкус”, подсмихва се Надя.

Пред свои приятелки тя наричала модела „ ниска топка”, евентуално усещайки интуитивно, че мъжът й въпреки всичко е изкарал няколко горещи нощи с нея.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА



Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР