Константин е звезда, но само на сцената, узна HotArena. А

...
Константин е звезда, но само на сцената, узна HotArena. А
Коментари Харесай

Коцето роб на жена си! Сади домати, пере мебели и какво ли още не!

Константин е звезда, само че единствено на сцената, разбра HotArena.

А в всекидневието си чалгаджията се оказа мъж под чехъл. Краля на баладите се е трансформирал в плебей на жена си Надя и до момента в който тя си живее като същинска примадона в лускозната им къща, той се е нагърбил с поддръжката и чистотата на парцела.

За комфорта на Надя и двете им деца, чалгаджията построи 5-звезден дворец в квартала на богатите - " Бояна ". Като мъж, който милее за дома си, Коцето непрекъснато надгражда фамилното гнезденце. За да си има половинката му мини море в двора, изпълнителят на " Черно роза " инсталира джакузи, а зимните месеци - сауна и парна баня.

Тези дни някогашният ас на " Пайнер " поръча и няколко дръвчета и овошки, които градинарите засадиха към двуетажната къща. Допреди да се нанесат в нея, фамилията живееше в центъра на столицата и особено Надя копнееше да напусне шумния град и да заживее в безшумно и умерено кътче, писа „ Ретро “.

Но откакто Коцето й го обезпечи, русокоската го е натоварила като камила с един куп задания, касаещи поддръжката на парцела.

Преди дни, да вземем за пример, артистът се въоръжи с домашна пароструйка, с цел да изпере мебелите и пода на къта в градината, край който вечер посреща компания на посетители или за по пиво.

" Животът е доста неправдив - за едни майка, за други мащеха. Жена ми сподели, че каквото и да закупувам, все било мъжка работа - да миеш с гъбата, да переш, да миеш прозорци, да готвиш, мъжка работа. Жените са толкоз облагодетелствани, а ние всичко мъкнем, тежките чували, всичко ", ожали се Коцето.

Не му стига това, ами и със зарзавата в градината чагаджията се оправял самичък. Миналата година си насади няколко корена домати, а за грижите му те му се отблагодариха с едри и румени плодове.
Източник: hotarena.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР