Константин Бухлев, извършител на убийството на DJ Теди във Варна,

...
Константин Бухлев, извършител на убийството на DJ Теди във Варна,
Коментари Харесай

Доживотен затвор за извършителя на убийството на DJ Теди във Варна

Константин Бухлев, причинител на убийството на DJ Теди във Варна, бе наказан на пожизнен затвор при първичен специфичен режим, съобщи кореспондент на Moreto.net.

Считаният за гарант Григор Колев беше освободен. Присъдата изчете арбитър Румяна Петрова.

Припомняме хронологията на обвиняването.

На 26 февруари 2015 година, към 22 часа, потърпевшият бил причакан пред блока, в който живеел и намушкан смъртоносно няколко пъти в региона на гърдите. В разследване на нанесените със забележителна мощ и акуратност удари, гибелта на 45-годишния диджей настъпила съвсем незабавно.

Важен детайл от доказателствената цялост по делото съставлява ДНК експертиза, направена от Института по престъпна техника при Федералната престъпна работа на Германия, международноправно съдействие, осъществено с помощта на отличните взаимоотношения и взаимоотношение сред българските и немските полицейски органи.

На съд бяха предадени двама души – Константин Бухлев на 51 години и Григор Колев на 48 години, надлежно упрекнати за извършителството на и подбудителството към това закононарушение. Разследването е открило персонален претекст за подбудителя, обвързван с „ любовен триъгълник “.

Поръчката е била изпълнена с особена свирепост и след предварителна подготовка от страна на причинителя, обусловили съответни по-тежко наказуеми квалификации на действието.

До лятото на 2019 година убийството беше неразкрито, до момента в който прокуратурата не упрекна Константин Б., откакто получи резултатите от направената ДНК експертиза, направена от Института по престъпна техника при Федералната престъпна работа на Германия.
Източник: moreto.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР