Конспирациите за Слави Трифонов винаги са се радвали на различни

...
Конспирациите за Слави Трифонов винаги са се радвали на различни
Коментари Харесай

Пет тайни конспирации за Слави Трифонов

Конспирациите за Слави Трифонов постоянно са се радвали на разнообразни бодове с бели конци, само че откогато сподели политически упоритости по фейсбук стените се съшиха пъстри тайни гоблени. След като стана ясно да вземем за пример, че съдът отхвърли да записва " Няма такава страна " поради знаците на знамето и Трифонов смени името на " ИТН ", плъзна забележителна доктрина. Тя гласи, че водещият в действителност през цялото време е знаел тая работа и съзнателно предложил такова име и лого, с цел да наподобява, че му вършат непрекъснато пречки, пък след това преднамерено да вдигне гордо глава и да се тупа в гърдите по какъв начин всички му пречат, само че все пак неприятно ги чака. Тази доктрина е ужасно занимателна най-много поради това, че тя по едно и също време безапелационно пази личната си нагледност и по едно и също време никой да вземем за пример не я разгласи още първоначално, когато Трифонов правеше опити да записва партията. Че можеше още есента тайните потоци да се отприщят, само че ни един не сподели преди време - умерено, прави се на вманиачен, с цел да му откажат, той си знае работата. Все още, и вечно ще е по този начин, чакаме интрига, която да не се е появила постфактум. Затова, ще преварим всички вероятни вариации и още тук ще предложим няколко скрити хода на Трифонов. 
1. Слави Трифонов е новият водещ на шоуто по бТВ
Забуленият в мъгла облик на новия водещ на вечерното шоу по бТВ, от който лъха тайнственост по градските билбордове, стана ясен -Николаос Цитиридис. Но нещата не са чак толкоз елементарни - белким в действителност никой не схваща, че подобен човек въпреки всичко не съществува? Слави Трифонов е провел серия от пластични процедури, с цел да се трансформира в Николаос Цитиридис, до момента в който през това време самият Годжи действително е поел ролята на Слави Трифонов, провеждайки серия от пластични интервенции, с цел да замязя на Слави Трифонов. Но кой тогава е в ролята на Годжи? Това е Иво Сиромахов. Който е Гъмзата. Който е Крисия. А самата тя, тъй като е най-близо до възрастта на Цитиридис, е самият Николаос Цитиридис. Питайте Антон Хекимян.  
2. Слави Трифонов се е договорил с Бойко Борисов
Сложно е, само че ще разберете. Както помним, Слави Трифонов направи много едва изявление с  Бойко Борисов, от което олекна. Но олекна, тъй като са се разбрали с Бойко Борисов той да се трансформира в политическа мощ, която да стане съдружен сътрудник, тъй като Борисов постоянно има проблем с хората от обединението - я обърканият Реформаторски блок, я ненормалните патриоти. Така че Трифонов ще подлага на критика ГЕРБ, знаейки, че единствено по този начин може да натрупа избор, само че този избор е изчислен по този начин, че да няма по какъв начин да е задоволително огромен, с цел да измести ГЕРБ. По този метод партията му ще се подреди тъкмо след ГЕРБ, което ще породи съюз сред двете и най-накрая ще заздрави вечно ГЕРБ във властта, която с верния съдружен сътрудник няма да има мърдане. 
3. Всичко, което прави, е с цел да го върне тъпкано на 5-6 танцьорки
За тези, които стръвно наблюдават тази тема, дано уточня: всичко, кoeто знам за връзките на Слави Трифонов, съм научил срещу волята си. Но осведомени източници настояват, че тези пет-шест танцьорки - може да прочетете в едносрични уеб сайтове по какъв начин водещият тъжи поради тях, а те се женят за други полуслучайни мъже през това време, незаинтересовани от огромната популярност на някогашния си - та тези пет-шест танцьорки са главната причина Трифонов да влезе в политиката. Неговата най-голяма цел е да прокара закон, който със комплицирани юридически процедури да направи по този начин, че те да се върнат при него и той най-накрая да откри мир и да се избави от разочарованията си, а когато пее, да не пее през сълзи на концертите. 
4. Участието му в политиката е поради клип за нова ария
Кадрите от влизането в Народното събрание по случай референдума, митингите на самия Трифонов пред Народното събрание преди време, фотосите от учредяването на партията му: всичко това има за цел да послужи за фрагменти за нова ария. 
5. Зад всичко стои Доган
Не че не стои зад доста неща и даже по персоналните признания за разпределянето на ресурса в страната, само че има нещо доста радостно в това по какъв начин въпросното изречение постоянно се споделя като едно-единствено и след него махваш за довиждане и си тръгваш. Я да забележим по какъв начин ще наподобява.
Зад всичко стои Доган. 
Не е обичайно един текст да не приключи по-късно изречение. Затова - край. 
 
Автор:  Райко Байчев
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР