Консорциуми около почистващата фирма Титан на Иво Иванов и Димитър

...
Консорциуми около почистващата фирма Титан на Иво Иванов и Димитър
Коментари Харесай

Чистенето на София очаквано дадено на Титан, Домусчиеви и Вълка

Консорциуми към почистващата компания " Титан " на Иво Иванов и Димитър Борисов и братята Кирил и Георги Домусчиеви, както и сдружения, свързани с Румен Гайтански, прочут като Вълка, си поделят чистенето на София в идващите 5 години. За услугите те ще получават милиони левове годишно от бюджета на общината и парите са повече по отношение на в този момент плащаните от кметството за непорочност.

Това излиза наяве от класирането на претендентите в публичната поръчка с планирана стойност от 435 млн. лв. за поддържането на 19 и половина ( " Триадица " е разграничен на две) от 24-те столични региона.

Дружествата към " Титан " и Домусчиеви са определени да събират боклуците, да мият улици и тротоари и да чистят обществената инфраструктура от сняг в 11 и половина региона. Те на процедура резервират досегашните си терени. Дружествата поддържат и " Витоша " и " Овча купел ", за които договорите изтичат по-късно и не са в обсега на актуалната поръчка.

Компании, притежавани или свързани с Гайтански, взимат други 8 региона в случай, че досега нямаха пряк контракт с общината, макар че косвено обслужваха три региона.

Много претенденти, липса на конкуренция
Източник: mediapool.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР