Консилиум се събира в УМБАЛ Света Анна, за да реши

...
Консилиум се събира в УМБАЛ Света Анна, за да реши
Коментари Харесай

Събират консилиум заради блъснатата в София майка, детето й е изписано

Консилиум се събира в УМБАЛ " Света Анна ", с цел да реши по какъв начин да продължи битката за живота на 34-годишната майка, която през вчерашния ден сутринта бе блъсната на пешеходна пътека в жк " Дружба " -1, до момента в който пресича с дребното си дете на ръце.

 Жена, гушнала детето си, бе блъсната на пешеходна пътека в София Виж още

Младата жена е в реанимацията с тежка черепно-мозъчна контузия, доста тежка фрактура на бедрената кост и други пострадвания, като има директна заплаха за живота й. Приоритет за лекарите обаче е контузията на главата, а консилиумът би трябвало да вземе решение дали да бъде осъществена интервенция или да се подходи с по-щадящо лекуване, съобщи преди Dir.bg представителят на УМБАЛ " Света Анна " Антон Луков.

Същевременно екипът от ортопеди на лечебното заведение също е в подготвеност да влезе в операционната, защото фрактурата на бедрото на дамата постанова хирургическа намеса.

2-годишното й момиченце, което също бе с черепно-мозъчна контузия и бе признато в детската неврология на " Пирогов ", към този момент е изписано и е у дома с татко си.

76-годишният водач на лекия автомобил, който опустоши майката и детето на пешеходната пътека, е тестван за алкохол и опиати. Резултатите са негативни. Той е в ареста. Очаква се прокуратурата да му повдигне обвинявания, както и да реши дали мъжът ще бъде оставен в килията или освободен.
Източник: dir.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР