Консерваторите в парламента ще поискат предсрочно одобрение от Камарата на

...
Консерваторите в парламента ще поискат предсрочно одобрение от Камарата на
Коментари Харесай

Сделката за Brexit влиза в британския парламент на 20 декември

Консерваторите в Народното събрание ще изискат предварително утвърждение от Камарата на общините за съглашението с Европейски Съюз по отношение на Brexit, самият документ ще бъде показан в петък, съобщи английският министър председател Борис Джонсън.

Официалният старт на работата на новия парламент ще се състои на 19 декември, когато кралицата на Англия Елизабет II ще произнесе тронна тирада пред членовете на двете камари. Днес депутати се събраха, с цел да преназначат ръководителя на Камарата на общините Линдзи Хойл, която беше определена през ноември, заяви БГНЕС.

``
реклама

" Този петък Народното събрание ще даде подтик на съглашение с Европейски Съюз, а по-късно този нов либерален парламент, Народното събрание, изразяващ волята на хората, има намерение да направи нещо. И, господин ръководител, знаете ли какво ще вършим? Какво ще бъде? Мисля, че можете да се досетите. Ще използван Brexit - и даже вашият папагал, г-жо Председател (Хойл има папагал), знае тази фраза ", сподели Джонсън, говорейки пред Камарата на общините.

Речта му бе посрещната с овации. Премиерът като победител в изборите поздрави всички депутати за избирането им и прикани за почитание към жертвите на последното терористично нахлуване на Лондонския мост.

Основната задача на неговата партия, с изключение на Brexit ще бъдат поддръжка за образованието и помощ за националната здравна система. В отговор на последните изказвания на шотландски политици, Джонсън удостовери, че изрично възразява против втори референдум за независимостта на района.

Лидерът на лейбърите Джеръми Корбин поздрави Джонсън за успеха му на изборите и даде обещание, че опозицията няма да спре да оказва напън върху държавното управление на ръководещата партия.

" Нашата работа е да държим държавното управление под тежестта на отговорността ", сподели Корбин.

Следете PETEL.BG всяка минута 24 часа в денонощието последните вести - такива, каквито са, от Света, България и Варна!

Изпращайте вашите фотоси на [email protected] когато и да е на дежурния редактор!

За реклама виж - https://petel.bg/advertising-rates.html
--> --> --> --> ``
рекламаКоментариКоментирай посредством FacebookЗа да пишете мнения, апелирам регистрирайте се за секунди ТУКНапиши коментарИме:Коментар:
`` Последни вести `` рекламаФорумФорум--> --> `` реклама
`` реклама За Петел|Рекламни тарифи| Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР