Консенсус по основните приоритети, изведени от кандидат-премиера на ГЕРБ Мария

...
Консенсус по основните приоритети, изведени от кандидат-премиера на ГЕРБ Мария
Коментари Харесай

Приоритетите на ГЕРБ и ДПС се припокриха и заедно ще свалят Гешев

Консенсус по главните цели, изведени от кандидат-премиера на ГЕРБ Мария Габриел се очерта в границите на срещата сред нея и други знакови членове на партията и Движението за права и свободи . Срещата се организира по оповестения през вчерашния ден график в Народното събрание,, като този път претендентът на ГЕРБ Мария Габриел пристигна в зала " Запад " - за разлика от неосъществилия се преди този момент диалог с втората политическа група.

" Задача номер едно е сформирането на държавно управление, с цел да решим политическата рецесия ", стартира встъплението ръководителят на парламентарната група на ГЕРБ/СДС Десислава Атанасова.

" За мен е наслаждение и чест, че приехте поканата. През миналите 14 години с немалка част от вас - сегашни народни представители, сегашни и някогашни евродепутати от Движение за права и свободи, сме работили и реализирали резултати. Искам да споделя прелестните си усещания от младите гении в районите на Европа, по които сме работили, от селата Сатовча и Борино, от Силистра, Шумен и Разград . Искам да споделя по какъв начин ясно сме отстоявали евроатлантическата интеграция на България и по какъв начин постоянно сме работили за това решенията, вземани от политиците, да работят за хората ", не спести похвали към Движение за права и свободи претендентът на ГЕРБ Мария Габриел.

Ключовата дума е " разговор " и единствено с подобен сред другите групи в Народното събрание може да се съобщи какво е належащо за България, счита тя. Габриел преповтори и 9-те целта , които извежда като базис на проектоправителството, измежду които стои и настояването на оставката на основния прокурор Иван Гешев.
 ГЕРБ ще смъкват Гешев, в случай че създадат кабинет Габриел ААА
ГЕРБ ще смъкват Гешев, в случай че създадат кабинет Габриел ААА

Мария Габриел презентира програмата си на среща с парламентарната група на ГЕРБ

" Голяма част от тези цели са и наши цели ", посочи на собствен ред заместник-председателят на Движение за права и свободи Йордан Цонев .

" Медиите през днешния ден изведоха пред скоби целта ви в 3-та точка - настояването за освобождение на основния прокурор. Ние казахме, нашият ръководител сподели, че считаме, че има насъбрано напрежение в обществото и този проблем би трябвало да бъде решен . И по тази причина приветстваме тази ваша самодейност и я поддържаме. Още повече тя е в унисон с това, че всички партии приказват за правосъдна промяна, само че Движение за права и свободи е единствената , която преди година и няколко месеца внесе а , която предвиждаше доста дълбоки промени ", добави националният представител.
 И Движение за права и свободи желае да смъкна Гешев
И Движение за права и свободи желае да смъкна Гешев

Карадайъ се разгласи още веднъж срещу формулата " стани да седна "

В последна сметка главният въпрос, който задавали и хората на всички места - ще има ли държавно управление, акцентира обаче Цонев.

Навсякъде хората като ги срещали по магазините задавали единствено 1 въпрос - ще създадат ли държавно управление?
Източник: news.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР