Конкурсът за базите на ЦСКА ще се проведе до 2

...
Конкурсът за базите на ЦСКА ще се проведе до 2
Коментари Харесай

Конкурсът за базите на ЦСКА ще е до два месеца, каза Кралев

Конкурсът за базите на ЦСКА ще се организира до 2 месеца, съобщи спортният министър Красен Кралев. Той посочи, че сега се приготвя документите.

В началото на годината държавното управление промени статута на стадион " Българска войска " и подготвителната база в Панчарево и ги вкара в капитала на държавната компания за ръководство ни парцели " Национална спортна база " ЕАД.

" Все още се приготвя документи, трябваше да се изготвят оценки за някои земи. В момента текат вътрешни процедури при нас, заради които не сме приключили всичко. Не чакаме развиване към банкрутиралото сдружение, а процесите са при нас ", сподели Кралев, представен от " Тема спорт ".

Очаква се в състезанието да се включат " ЦСКА - София ", който сега употребява базите, и " ЦСКА 1948 ". Засега няма огромна изясненост какви ще са условията.

Единственото несъмнено изискване е че този, който ги вземе, ще би трябвало да заплати към 1 млн. лв. отговорности, насъбрани от банкрутиралото сдружение ПФК ЦСКА АД.

Кралев посочи неотдавна, че би трябвало да се работи доста деликатно и транспарантно, тъй като публичният интерес е огромен. По време на рецесията от преди година той няколко пъти уточни, че на " Българска войска " ще играе този, който бъде подсилен от алената общност.
Източник: dnevnik.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР