Конкурсът Кмет на годината идва през септември. За седма поредна

...
Конкурсът Кмет на годината идва през септември. За седма поредна
Коментари Харесай

Кмет на годината за мандат 2015-2019 през септември

Конкурсът " Кмет на годината " идва през септември. За седма поредна година през есента ще се организира обичайното национално онлайн допитване на платформата kmetnagodinata.bg, в което жителите на България ще дефинират с вота си спечелилите в влиятелната конкуренция.

Тази година хората ще правят оценка работата на кметовете и екипите им в няколко категории, само че за целия мандат 2015 - 2019 година Конкурсът " Кмет на годината " за мандат 2015-2019 година ще бъде под мотото " Моят град е №1 в... ".

Традиционно в състезанието за всяка категория ще се гласоподава за дребна община (с под 20 000 жители), за междинна (с население сред 20 000 и 50 000 жители) и за огромна (с население над 50 000 жители).

Категории " Кмет на годината " за мандат 2015-2019 година:
Кмет на годината Кмет на жителите Градска среда Транспорт Туризъм, просвета, фестивали и обичаи Образование, спорт и юношески политики Инвестиции и работни места Социална община Smart City
Победителите, събрали най-вече гласове от националното онлайн допитване през септември, ще бъдат оповестени на тържествена вечерна гала на 18 септември 2019 година в зала 6 на НДК.

Конкурсът " Кмет на годината " се провежда за седма поредна година от Портала на българските общини Kmeta.bg. Всяка година стотици хиляди българи гласоподават и дават оценката си за работата на кметовете и екипите им. Затова и наградите " Кмет на годината " се трансфораха във значим коректив за напъните, които локалните управляващи поставят за развиването на поверените им общини, в това число и в преобразяването на градовете с европрограми.

Конкурсът и церемонията се утвърдиха като марка и скъпо отличие за притежателите им.
Източник: dir.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР