Конкурс за детска рисунка, есе или стихотворение по повод професионалния

...
Конкурс за детска рисунка, есе или стихотворение по повод професионалния
Коментари Харесай

Детски конкурс на тема „Моят приятел – полицаят” организираха във Велико Търново

Конкурс за детска рисунка, есе или стихотворение във връзка професионалния празник на българската полиция – 8 ноември, проведоха община Велико Търново, Сдружението на кметовете и кметските наместници в общината и Дарителско съдружие „ Св. Иван Рилски “ – с. Балван. В състезанието се включиха деца на възраст сред 8 и 15 години от Центровете за работа с деца и младежи на територията на общината, а тематиката бе „ Моят другар – служителят на реда “.

Специално подбрана комисия от представители на общината, ОДМВР и районно управление (на МВР) Велико Търново и кметове на дребните обитаеми места избра творбите, които ще бъдат наградени на 7 ноември в регионалната дирекция на Министерство на вътрешните работи.

За най-хубаво стихотворение бе определено това на Свилена Донева от с. Никюп. Второ място си поделиха децата от центровете за работа с деца и младежи в селата Присово и Хотница, а на трето място бе класирано стихотворението на Милка Александрова от с. Беляковец.

При есетата на първото място комисията класира Михаил Михалев от с. Арбанаси и на Тереза Денева от с. Шемшево. Второто място завоюва Ива Фичева от с. Балван, а трето – Гергана Десиславова от с. Арбанаси и Станислав Иванов от с. Пчелище.

Единодушно комисията дефинира първо място и специфичната премия на шефа на ОДМВР – Велико Търново за рисунката на Надежда Кочева от с. Беляковец. На второ място се класира творбата на Беатрис Паришева от с. Никюп, а трето място си поделиха рисунките на Александра Калбанова от с. Ресен и Мюмюне Реджепова от гр.Килифарево.

Всички деца, взели участие в състезанието, ще получат награди, обезпечени от Съюза на пивоварите в Република България, а творбите им ще бъдат изложени във фоайето на ОДМВР – Велико Търново.

Източник: trud.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР