Конкуренцията в телевизионния ефир става все по ожесточена. След като

...
Конкуренцията в телевизионния ефир става все по ожесточена. След като
Коментари Харесай

Слави цака наследника си в Димитър Рачков

Конкуренцията в телевизионния ефир става все по яростна. След като Би Ти Ви разгласи, че в понеделник, 27 януари, в ефира й започва новото развлекателно "Вечерно шоу на Николаос Цитиридис ", което ще се излъчва на мястото на предаването на Слави Трифонов, той реши да отвърне на удара. В петък вечерта неговата 7/8 ТВ заяви, че в понеделник специфичен посетител на „ Късното шоу на Слави Трифонов” ще бъде Димитър Рачков.

Досега господарят на ефира в никакъв случай не е стъпвал при Дългия, тъй като двамата работеха в конкурентни медии-Нова телевизия и Би Ти Ви. Как ще протече срещата сред тях сигурно ще заинтересова доста фенове, които другояче щяха да гледат първото предаване на Николаос по Би Ти Ви. Вечерното шоу на Цитиридис също има коз за зрителите-тогава ще стане ясно кой е вторият водещ на предаването, само че дали това ще е задоволително да задържи феновете пред екранаq няма по какъв начин да разберем сигурно.



Hotnews.bg е сигурен, че още във вторник заран и двете малките екрани ще разгласят, че са имали рекорден рейтинг. За да се приготви за конфликта в понеделник със своя правоприемник Слави бе поверил шоуто в петък на Камен Воденичаров. Той за първи път се опитва като водещ на „ Късното шоу на Слави Трифонов”, тъй че единствено за три дни станахме очевидци на два прецедента-лице на Нова телевизия като Димитър Рачков отива при някогашния най-сериозен съперник на медията, а Воденичаров пое шоуто на Трифонов, с който допреди години бяха смразени.

фотография:фейсбук димитър рачков
Източник: hotnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР