„Конкуренцията тази година беше много по-силна от предната. Имаше поне

...
„Конкуренцията тази година беше много по-силна от предната. Имаше поне
Коментари Харесай

Equinox: Конкуренцията тази година бе по-силна

„ Конкуренцията тази година беше доста по-силна от предната. Имаше най-малко 15 песни, които можеха да бъдат избрани като любимци “, това обясниха пред Българска национална телевизия Владимир Михайлов и Жана Бергендорф от Equinox ден, откакто кацнаха на родна земя от Евровизия.

По думите им, те са създали своето най-хубаво осъществяване точно по време на финала на състезанието, като прецизират, че не се усещат ощетени от крайното класиране.

„ Не усещаме някаква неправда. Нашата ария би трябвало да се слуша повече от един път. Голяма част от гласуващите на Евровизия виждат песните за първи път, уточни Йоана Левиева-Сойър, продуцент на българското присъединяване на Евровизия. Тя бе безапелационна, че страната ни за следващ път е оставила диря в границите на песенния конкурс.

Междувременно почитатели скочиха против победителката от състезанието Нета поради „ заграбване “ на японската просвета за представянето ѝ на сцената в Лисабон, написа Монитор. Въпреки това тя получи поздравления от звезди като актрисата Гал Гадот (Жената чудо) и Дж. К. Роулинг.
Източник: slava.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА



Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР