Конкуренцията на букмейкърския пазар се повишава постоянно, а хазартните оператори

...
Конкуренцията на букмейкърския пазар се повишава постоянно, а хазартните оператори
Коментари Харесай

Секцията с виртуални спортове на бет365 впечатлява с разнообразие

Конкуренцията на букмейкърския пазар се покачва непрекъснато, а хазартните оператори се пробват да привлекат клиенти посредством разнообразни и увеличаващи се като численост варианти. В началото преди години можеше да се залага единствено на краен излаз на избрани мачове, по-късно влязоха разновидности като брой голове, корнери, прецизен резултат, прогноза за първенец, кешаут и други. Постепенно навлязоха и казино игрите, а компании като, да вземем за пример, вкараха и още забавни оферти измежду които прогнози за политически и кино събития, виртуални и електронни спортове. Със сигурност развиването няма да спре дотук и се чака в близко бъдеще да има още по-разнообразни варианти.

Виртуалните спортове в британския бранд набират все по-голяма известност в последните години. Като цяло те съставляват компютърна симулация на известни спортове, имат доста добра електронна графика, взаимствана от модерните игри, която изобразява осъществяване като това на действителните събития. По време на пандемията тези дисциплини се конкурираха и с някои от, които също бяха желани от клиентите. Причината бе, че тогава съвсем на никое място по света не се играха спортни надпревари и това бяха заместителите на действителните събития. Също по този начин те се организират по време на цялото денонощие - даже в часове, в които няма други забавни дуели.

В Bet365 можем да намерим над 10 типа виртуални спортове, което е може би най-богатото меню по отношение на останалите съперници. Сред тях са футбол, тенис, дартс, моторни спортове, спидуей, американски футбол, колоездене, тротинг (надбягване с коне и каляски), хрътки, конни надбягвания и крикет. Самите надпревари не престават сред две и пет минути и оферират множеството от настоящите варианти, които ги има и за действителните дуели. Между събитията има избран интервал, в който да се слагат прогнозите. Някои от предлаганите неща са неповторими за страната и не се срещат по други лицензирани оператори в България. Пазарите са разнородни за всеки един мач и са съвсем същите като тези, които се оферират и при действителните. За всички надпревари е планувана съвършено създадена платформа с чудесно следене на надпреварата, чрез анимирана графика, както и статистика. Има и информация за предходни резултати, на която можете да се позовете преди да поставите
залог. Важно е да уточним обаче, че тези дисциплини се ръководят напълно от компютър, тъй че резултатите не подлежат на някакъв физически фактор и е добре да се съобразите с това преди да решите каква прогноза да поставите.

Ако погледнем футбола да вземем за пример, ще забележим, че тук има няколко разнообразни шампионати като Световно, Висша лига и Супер лига. Характерното е, че имената на тимовете не са на действителни клубове, само че ги наподобяват, като да вземем за пример Стоук Юнайтед, Суонзи Джакс, Мюнхен, Париж Сити, Мадрид Хуниорс, Макаби Старс и други Също по този начин можем на всеки конфликт да предвиждаме варианти като краен излаз, двоен късмет, брой голове, картони, прецизен резултат, азиатски хендикап, двата тима да отбележат, най-резултатно полувреме и други. Ако разгледате секцията с крикета, там имате опция да прогнозирате победител, брой четворки, брой шестици, общо баундърис в мача, способ на първо премахване и други В тениса пък можем да предвиждаме победител, прецизен резултат и брой точки.

Със сигурност ползата към виртуалните спортове ще накара разрастващите се
букмейкъри да им извърнат по-голямо внимание и скоро можем да чакаме още разнообразни дисциплини в тази секция.

Внимание: Участието в
хазартни игри не е единствено развлечение и крие риск от насърчаване на хазартна взаимозависимост! Повече информация по отношение на виновния хазарт и предварителната защита от опасности е налична на nra.bg.

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР