Конкуренцията между YouTube и Facebook започва да става все по-голяма.

...
Конкуренцията между YouTube и Facebook започва да става все по-голяма.
Коментари Харесай

YouTube: Facebook да си гледа снимките с бебета

Конкуренцията сред YouTube и Фейсбук стартира да става все по-голяма. Най-голямата обществена мрежа в света не крие желанието и упоритостите си да се трансформира и в желано място за гледане на онлайн видео. В момента тази позиция е за YouTube, който наподобява се усеща все по-застрашен. Сюзън Вожчички, която е изпълнителен шеф на YоuTube, даже разгласи, че за Фейсбук е най-добре да се занимава със фотоси на бебета, оповестява онлайн изданието CNET.

Мнима реклама в YouTube "копала " криптовалути

Amazon работи по "убиец " на YouTube

"Те би трябвало да се върнат назад при фотосите на бебета ", споделя Вожчички по време на конференцията Code Media в Калифорния. Коментарът ѝ незабавно притегли внимание, само че съгласно Вожчички той не значи, че тя или YouTube подценяват конкуренцията.

"Винаги би трябвало да взимаш конкуренцията съществено. Не печелиш като гледаш обратно. Печелиш като гледаш клиентите си и гледаш напред ", добавя Вожчички. Може би тъкмо по тази причина тя споделя на Фейсбук да гледа обратно.

Фейсбук ще пази голите фотоси на потребителите

Социалната мрежа не е дала отговор на коментара на съперника си. Компанията се насочва интензивно към развиването на платформата Watch, която последователно оформя като пряк съперник на YouTube. В момента Watch е налична в малко страни и има малко наличие. Фейсбук обаче желае първо да натрупа стабилен азбучник с видео, както и да притегли основатели на наличие от YouTube.

Влогър-милионер поруга мъртвец и разгневи интернет

Междувременно YouTube се бори с много рецензии от рекламодатели и медии поради свадите към известни канали във видеопортала и появяването на реклами в несъответствуващи клипове. Създателите на наличие пък подлагат на критика видеопортала поради прекомерно нападателната политика за прекъсване на рекламите в клиповете им, от време на време без забележима причина. YouTube към момента търси салдото сред двете страни, което основава идеална опция за Фейсбук Watch да притегли повече внимание.

Следете ни на всички места и когато и да е с мобилното приложение на Vesti.bg. Можете да го изтеглите от Гугъл Play и AppStore.

За още вести харесайте страницата ни във Фейсбук ТУК
Източник: vesti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР