Конкретните резултати от проверките за злоупотреби при подпомагането на земеделски

...
Конкретните резултати от проверките за злоупотреби при подпомагането на земеделски
Коментари Харесай

Министерство на земеделието: Записът е изваден от контекста

Конкретните резултати от инспекциите за злоупотреби при подпомагането на аграрни производители са обществени и се изпращат на еврокомисията, като при липса на надзор на национално ниво възможен одит от Европейска комисия фактически би сложил под въпрос цялата мярка.

Така от Министерството на земеделието разясниха оповестения през днешния ден запис с присъединяване на министър Десислава Танева, в който тя поучава зеленчукопроизводители да не притеглят вниманието на европейските институции към размера на подпомагането.

„ Ако в това се задълбочат европейските служби – и се компрометира „ Обвързана “. Защото такова равнище на неточности демонстрира, че такава поддръжка не би трябвало да има. Тъй че, в случай че желаете сами да си го аргументите, тъй като желаете да си разберете изчисленията (…) Аз ви предлагам да се придържаме, че нямаме такива измами и всичко е наред, тъй като другояче и това (финансиране) ще ни спрат. В последна сметка ние изпълнихме това, което сектора искаше. Но в този момент да се хвалим какви измамници сме? “, споделя министърът във видео, оповестено от „ Биволъ “.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА



Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР