Конкретни предложения за взаимно сътрудничество. Това обсъди министърът на транспорта,

...
Конкретни предложения за взаимно сътрудничество. Това обсъди министърът на транспорта,
Коментари Харесай

Желязков обсъди сътрудничеството с Националния борд по туризъм

Конкретни оферти за взаимно съдействие.

Това разиска министърът на превоза, осведомителните технологии и известията Росен Желязков на работна среща с изпълнителния шеф на Националния ръб по туризъм Полина Карастоянова и заместник-председателя на Управителния съвет на борда Мартин Захариев.

Това оповестиха от пресцентъра на министерството.

Основен акцент бе подложен върху опцията пред София за кандидатстване за европейска столица за образован туризъм през 2020 година.

Представителите на Националния ръб по туризъм подчертаха, че за тази самодейност ще бъде търсено партньорство и от страна на Министерството .

България е измежду първите 10 страни по съгласуваност и високо качество на интернет в Европа. Освен това съотношението сред цена и качество на интернет също слага страната ни на челни позиции в Европейски Съюз.

Желязков дружно с управлението на най-голямата работодателска организация в областта на туризма се сплотиха към мнението, че развиването на транспортната инфраструктура би трябвало да бъде видяно и от позиция на туристическия отрасъл.

По този мотив те разискаха отдаването на концесия на летището в Балчик , което ще даде опция за разгръщането на капацитета на Северното Черноморие.

Източник: news.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР