Конгресният център в Сан Диего се изпълни със запалени фенове

...
Конгресният център в Сан Диего се изпълни със запалени фенове
Коментари Харесай

Запалени фенове на киното плъзнаха из Сан Диего за изложението Комик-кон

Конгресният център в Сан Диего се извърши със запалени почитатели на киното за ревюто Комик-кон , оповестиха международните осведомителни организации.
За откриването най-ентусиазираните се маскираха като обичани герои.
 
Презентациите започнаха с кино лентата " Хищникът " . Режисьорът Шейн Блек го разказа като " мръсната шесторка " и " по-подъл ", в сравнение с оригинала от 1987 година Шейн Блек е взел участие и в първия филм.
 
 Gulliver/Getty Images

Около 6500 злители приветстваха първата жена в основната роля на сериала " Доктор Кой " - Джоди Уитакър. Тя сподели, че да играе извънземно, което изследва вселената в машина на времето е " в действителност освобождаващо ".
 
 Gulliver/Getty Images-->

Създателят на сериала " В обувките на сатаната " Винс Гълигън и актьорите Брайън Кранстън и Арън Пол означиха 10-годишинната му. Винс Гол увери почитателите, че героите на Кранстън и Пол ще се появят в спинофа " Обадете се на Сол ", само че не и в четвъртия сезон, който стартира през август.
 
 Gulliver/Getty Images

За петте сезона на сериала " В обувките на сатаната " Брайън Кранстън завоюва четири награди " Еми " за най-хубав артист в драма, а Пол - три за артист в поддържаща роля.
Източник: dariknews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР