Конгресменът демократ от щата Мериленд Илайджа Къмингс почина днес на

...
Конгресменът демократ от щата Мериленд Илайджа Къмингс почина днес на
Коментари Харесай

Почина влиятелен конгресмен, участвал в разследванията срещу Тръмп

Конгресменът демократ от щата Мериленд Илайджа Къмингс умря през днешния ден на 68-годишна възраст, предадоха организациите, като се позоваха на екипа му. Той беше ръководител на авторитетната Комисия за контрол и държавни промени, участваща в следствията против президента на Съединени американски щати Доналд Тръмп и по-специално в това за импийчмънт.

``
реклама

" Тази нощ към 02.45 ч. от затруднения на дългогодишни здравословни проблеми в болница " Джонс Хопкинс " умря конгресменът Илайджа Къмингс ", заяви екипът му.

Къмингс е определен за пръв път за член на Конгреса през 1996 година, а ръководител на Комисията за контрол и държавни промени стана през януари тази година, откакто Демократическата партия получи болшинство в Камарата на представителите след изборите през 2018 година

Си Би Ес заяви, че преди този момент той се е лекувал поради проблеми със сърцето и колената.

Къмингс беше отпред на повече от едно следствие против Тръмп. Неговите следствия разгневиха президента, който назова изборния му регион " отвратителна дупка, в която никой не би желал да живее ". Къмингс отговори, че държавните представители би трябвало да спрат да вършат " изказвания, подстрекаващи към ненавист ", които единствено разделят нацията и отвличат вниманието й от действителните проблеми.

Следете PETEL.BG всяка минута 24 часа в денонощието последните вести - такива, каквито са, от Света, България и Варна!

Изпращайте вашите фотоси на [email protected] когато и да е на дежурния редактор!

За реклама виж - https://petel.bg/advertising-rates.html
--> --> --> --> ``
рекламаКоментариКоментирай посредством FacebookЗа да пишете мнения, апелирам регистрирайте се за секунди ТУКНапиши коментарИме:Коментар: