Конгресът препотвърди политиката на прекия избор на партията, избра нов

...
Конгресът препотвърди политиката на прекия избор на партията, избра нов
Коментари Харесай

Емил Войнов: БСП може да промени България


" Конгресът препотвърди политиката на директния избор на партията, избра нов състав на Националния съвет, влязоха нови, заредени за работалица. Българска социалистическа партия към този момент е подготвена, откакто промени себе си, в този момент да промени България. Българска социалистическа партия разполага с фрагменти и с визия за развиването на страната. Пътят пред нас е един - предварителни парламентарни избори. " Това съобщи ръководителят на Общопартийната контролна комисия на БСПЕмил Войнов прeд Българска национална телевизия.

" Конгресът и членовете на Българска социалистическа партия дадоха точна оценка за активността на всеки един от нейните знакови лица и реши кой заслужава да влезе в Националния съвет и кой не. Партията е единна, сподели го и на директния избор, и в този момент на Конгреса ", акцентира Войнов.

Социалистът разяснява, че в Българска социалистическа партия няма вътрешна съпротива, като съгласно неготова е фиктивен термин: " Българска социалистическа партия е единна - сподели го и на директния вътрешнопартиен избор, и през вчерашния ден на Конгреса. Всички в партията работят единно. " Председателят на ОПКК акцентира, че Българска социалистическа партия не е лидерска партия, като левицата еединствената, която е приела в своя Устав, че ръководителят може да бъде най-вече 2 мандата и това важи и за всички останали управителни длъжности: " Българска социалистическа партия е групов орган, в който решенията се взимат групово. "

" Българска социалистическа партия приключи всички свои вътрешни избори, в този момент следва Националният съвет да избере Изпълнително бюро. Следващата задача е продобиване на парламентарните избори. Правителството и Народното събрание са изчерпани в този му тип ", приключи Емил Войнов.
Източник: duma.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР