Конгресът на САЩ отхвърли предложението на президента Доналд Тръмп за

...
Конгресът на САЩ отхвърли предложението на президента Доналд Тръмп за
Коментари Харесай

Конгресът отхвърли предложението на Тръмп за бързите тестове

Конгресът на Съединени американски щати отхвърли предлагането на президента Доналд Тръмп за бързо тестване на депутатите за ковид, когато те се завърнат на работа през идната седмица, оповестява Associated Press. Това стана ясно от взаимно изказване на водачите на Сената и Камарата на представителите Мич Макконъл и Нанси Пелоси.

Двамата подчертаха, че COVID-19 тестванията би трябвало да бъдат ориентирани към работещите на първа линия за битка с ковид. Сенатът ще се събере още веднъж в понеделник.

Въпреки че Камарата на представители в началото беше подготвена да се върне на работа същия ден, след това отсрочи този ход по съвет на лекаря на Капитолийския рид.

Американският президент разкритикува отхвърли на двете камари на Конгреса да им бъдат предоставени бързи проби за законодателите, заявявайки, че ръководителят на Камарата на представителите Нанси Пелоси ще употребява този ход като " опрощение да не се появи на работа ".

" Няма причина да го отхвърлят с изключение на политиката. Имаме доста проби. Може би имат потребност от нов лекар там. " Лудата " Нанси ще го употребява като опрощение да не се появи на работа! ", написа Тръмп в профила си в Twitter.
 
Източник: manager.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР