Конфузни моменти ни дебнат почти на всяка крачка. Никой не

...
Конфузни моменти ни дебнат почти на всяка крачка. Никой не
Коментари Харесай

4 конфузни ситуации по време на секс и как да излезете от тях

Конфузни моменти ни дебнат съвсем на всяка крачка. Никой не е застрахован от тях даже и по време на... секс. Още по-голямо възприятие на позор те могат да провокират, когато връзката сред двамата сътрудници към момента е в зората си. Тогава всяка ненадейно появила се неуместна обстановка може да смути и двамата сътрудници.

Има обаче метод да посрещнете и реагирате всяка сходна преживелица по този начин, че след нея да се отпуснете бързо и да продължите с още по-голяма пристрастеност любовната игра. Да забележим които са най-често срещаните от тях и по какъв начин да реагирате:

1. Той не получава ерекция

Вие сте във вихъра на любовните милувки, пристрастеността ви става все по-гореща и по-гореща, само че... има един проблем. Достойнството му си стои все по този начин спокойно и добродушно, без да реагира на каквито и да било възбуждащи хитринки от ваша страна. Подобен проблем може да бъде директно обвързван с психическото или физическо положение на мъжете. Ако да вземем за пример е депресиран, доста изтощен след работа или е претърпял мощен стрес магията може да не се случи. И това е изцяло обикновено. Но в случай че сходни моменти се случват постоянно или непрекъснато, най-добре се обърнете към експерт.



Как да реагирате?

За мъжете всичко обвързвано с пениса е неговата визитна картичка. Ако сходна обстановка се случи, не реагирайте внезапно или свръхемоционално от вида на: „ О, смут, какво ти е?! ” И запомнете - не е нужно да го съжалявате като малко дете. Спокойно легнете до него, прегърнете го, целунете се и си побъбрете нежно. За един мъж такава обстановка е доста стресираща и вашата угриженост ще го успокои. И не бързайте към втория дубъл. Той също може да се провали и сътрудникът ще се почувства по-нисък от трева.

2. Неприятни звуци

" Съмнителните " звуци, свързани с физиологични процеси по време на любовни удоволствия, са водачи измежду неуместните обстановки. Тук би трябвало да разберете едно нещо: в случай че вършиме секс, би трябвало да сте наясно, че постоянно може да се случи нещо, провокирано от физиологията. Такива неща, несъмнено, могат да бъдат предотвратени. Например, в случай че знаете, че през днешния ден ще вършиме секс, просто не посягайте към храни, които са трудносмилаеми.



Как да реагирате?

Ако издадете някакъв " чудноват " тон, бъдете спокойни. Не забравяйте, че това е обикновено. И реагирайте по същия метод, в случай че вашият сътрудник го е направил. Колкото повече го преживявате и му придавате значение, толкоз повече усложнявате нещата. Друг добър излаз: пошегувайте се (ако сътрудникът го е направил, би трябвало да сте доста деликатни с шегата, с цел да не го обидите). Сексът е безупречно хубав единствено на екрана, само че в действителния живот не минава без комизъм и занимателни обстановки.

3. О, тези облекла!

По време на буйната любовна игра, постоянно може да се случи нещо, което да попречва плавното ѝ протичане. Или дънките ще се забият в петата, до момента в който ги сваляте, или ципът ще заяде, или пък закопчалката на сутиена ще откаже да се разкопчае. Ето за какво, в случай че сексът е плануван през днешния ден, не обличайте нищо, с което рискувате да си навлечете сходни проблеми. Или просто постепенно и деликатно премахнете всички облекла от себе си, до момента в който сътрудникът не стартира да вие от безнадеждна възбуденост по вас.

Как да реагирате?

Копчето ви зацикля? Ципът заяжда? Превърнете събличането в муден сексуален танц. И в случай че все пак някой от вас се е оказал в плен на облеклата, вижте параграфа нагоре за хумора. Пошегувайте се или се посмейте дружно. Самоиронията, апропо, е симптом на убеден в себе си човек. А сексът е освен хубав, парещ и буен, той е и занимателен.

4. Странни страсти и писъци

По време на секс, изключително в моментите, предшестващи кулминационната точка, на всеки може да се случи да загуби прочувствения си надзор и в самия пик на удоволствието да изкрещи нещо неуместно или смешно.



Как да реагирате?

Тук не е нужно да реагирате по някакъв специфичен метод. Достатъчно е просто да се зарадвате на себе си или на колегата си, тъй като тази странна реакция е индикатор за загубата ви на самоконтрола и на това какъв брой ви е хубаво в компанията на другия. Подобна реакция е директен метод за разпределяне на тялото и психическите задръжки. Ако вие или вашият сътрудник се чувствате неловко при сходна обстановка, споделете за терзанието си. В краен случай може да заложите на някоя друга фраза, която и на двамата да ви харесва да употребявате при постигане на върховата точка. И да, не забравяйте за хумора и самоиронията!

Източник: woman.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР