Конфронтацията на Русия със Запада ще продължи десетилетия, а конфликтът

...
Конфронтацията на Русия със Запада ще продължи десетилетия, а конфликтът
Коментари Харесай

Медведев: Конфронтацията на Русия със Запада ще трае десетилетия, конфликтът ѝ с Украйна - постоянно

Конфронтацията на Русия със Запада ще продължи десетилетия, а спорът ѝ с Украйна може да стане непрекъснат. За това предизвести, заместник-председател на съветския Съвет за сигурност, оповестява " Ройтерс ".

Медведев - в миналото считан на Запад за демократичен реформатор, се трансформира в един от най-отявлените ястреби в Русия, откогато Москва стартира " специфичната си военна интервенция " в Украйна предходната година.

Понастоящем възгледите му отразяват част от мисленето на най-високо равнище в Кремъл.

В публикация за държавния вестник " Российская газета " той уточни, че напрежението сред Русия и Запада е " доста по-лошо ", в сравнение с по време на кубинската ракетна рецесия от 1962 година, когато светът бе на косъм от нуклеарен пожар.
 Дмитрий Медведев предлага нов международен ред за отбрана на съветските ползи
Дмитрий Медведев предлага нов международен ред за отбрана на съветските ползи

Финландия не можела да е медиатор

Ядрена война е " много евентуална ", само че е малко евентуално да има спечелили, означи Медведев, който неведнъж е предупреждавал, че поддръжката на Запада за Украйна усилва рисковете за нуклеарен спор.

Той уточни острите разлики по отношение на Украйна, посоката на човечеството и метода, по който е структуриран международният ред.

" Нещо, което никой политик не желае да признае: сходен Апокалипсис е освен вероятен, само че и много евентуален ", написа Медведев.
 Русия не възнамерявала нуклеарна война, само че Западът да не изпитва търпението й
Русия не възнамерявала нуклеарна война, само че Западът да не изпитва търпението й

Мария Захарова предложи никой да не се съмнява в решителността на Русия

Западни анализатори дефинират на Медведев като тактичност, целяща да изплаши Запада, тъй че той да понижи военната си поддръжка за Украйна и вместо това да разчита Киев да стартира мирни договаряния с Москва.

Много западни страни, които настояват, че оказват помощ на Украйна да се отбрани от брутална колониална завоевателна война, дадоха обещание да поддържат Киев толкоз дълго, колкото е належащо.

Съединените щати - най-големият финансов и боен покровител на Украйна, обявиха, че не желаят да влизат в директен спор с Русия, с цел да избегнат риска от нуклеарна война.

Украйна е безапелационна, че  докато не прогони всички съветски бойци от територията си.

Медведев съобщи, че Москва към момента е решена да предотврати присъединението на Украйна към НАТО.
 Кремъл: Отношенията с Европа деградираха до вероятния най-малко
Кремъл: Отношенията с Европа деградираха до вероятния най-малко

Коментар на изгонването на дипломати

" Нашата цел е елементарна - да премахнем опасността от. И ние ще я реализираме. По един или различен метод " , увери той.

Като се има поради правилото на НАТО да не се позволява участието на страни, въвлечени в териториални спорове, Медведев означи, че спорът с Украйна може да стане " непрекъснат " поради екзистенциалния му темперамент за Москва.

Единственият метод за деескалация на напрежението сред Русия и Запада е влизането в тежки договаряния, посочи той.

" Конфронтацията ще бъде доста дълга и е прекомерно късно за усмиряване на непокорните (т.е. нас) ", подчерта Медведев и добави, че това опълчване ще продължи десетилетия.
Източник: news.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР