Конфликтът между президента и управляващите се задълбочи. Румен Радев ги

...
Конфликтът между президента и управляващите се задълбочи. Румен Радев ги
Коментари Харесай

Радев каза Стига!, управляващите се противопоставиха

Конфликтът сред президента и ръководещите се задълбочи. Румен Радев ги упрекна, че се пробват " да заграбят " още власт поради настояването да бъде отхвърлен основният секретар на Министерство на вътрешните работи след убийството на Алексей Петров.

" Когато страната е слаба, мафията е мощна . настоящето ръководство беше заченато в скандални записи и омерзително съглашателство. Каква е ролята на Алексей Петров в стъкмяването на обединението? Какви задължения са поемани и какви високи постове в страната са му обещавани ", уточни Радев.

В отговор от ГЕРБ упрекнаха Румен Радев в двуличие, а Политическа партия - Демократична България - във властови упоритости и че се стреми да резервира контрола си върху службите за сигурност.

" За следващ път президентът показва угриженост за опазване на въздействието си в службите, вместо угриженост за действителните проблеми на хората.  Явно президентът не вижда неспособността на назначения от него Главен секретар на Министерство на вътрешните работи да се оправи с престъпната хроника от последната година. Не, господин президент, сигурността на жителите е по-важна от Вашите властови упоритости и опазване на цялостен надзор над службите за сигурност ", показаха от ПП-ДБ.

" Демокрация не може да се пази с двуличие , нито държавност може да се пази с разделяне и с непрекъснато вдигнат пестник ", обявиха от ГЕРБ.

От Шипка президентът се разгласи в отбрана на 3 март като народен празник и заприказва за " национално придвижване ", което няма да допусне промяната му.
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР