Конфликтът между Жозе Моуриньо и Антонио Конте е потушен и

...
Конфликтът между Жозе Моуриньо и Антонио Конте е потушен и
Коментари Харесай

Моуриньо и Конте се помирили

Конфликтът сред Жозе Моуриньо и Антонио Конте е сподавен и двамата са се помирили след последния дуел сред Манчестър Юнайтед и Челси. Това твърди мениджърът на " алените дяволи " преди утрешния край за Купата на Англия.

Отношенията сред португалеца и италианеца се обтегнаха след успеха на Челси с 4:0 на " Стамфорд Бридж " през предишния сезон. Тогава Моуриньо упрекна Конте, че е посочил пренебрежение при изразяването на насладата си от триумфа. През този сезон размяната на реплики продължи. Специалния назова своя сътрудник " смешник " поради метода, по който се държи към тъчлинията. В отговор Конте съобщи, че Моуриньо страда от " старческо малоумие ", тъй като очевидно е не запомнил какво е било неговото държание. След това португалеца атакува мениджъра на Челси за присъединяване му в уговорени мачове в Италия. Заради това пък Конте назова Моуриньо " дребен човек ".

" Всичко е наред. Наред е. Аз протегнах ръка, той протегна своята. Вече се отегчихме от това. След мача в Манчестър го поканих да пристигна в офиса ми. Разговаряхме. Няма нищо неправилно сред нас ", съобщи Моуриньо.
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР