Конфликт с известни босове от СИК или спор с високопоставени

...
Конфликт с известни босове от СИК или спор с високопоставени
Коментари Харесай

7 куршума за първия приватизатор на Слънчев бряг

Конфликт с известни босове от СИК или спор с високопоставени политици са измежду водещите версии за изтезанието на мощния предприемач и началник на общинския съвет в Несебър Димитър Янков на 9 май 2007 година, напомня в. „ България през днешния ден “.

Макар да нямат директна връзка между тях, ползите на подозираните като поръчители на покушението се припокриват, настояват осведомени с следствието.

И двете страни все още на убийството са в директен спор с Янков. Поводът е битка за контрола над туристическия бизнес в Слънчев бряг. Самият Димитър Янков приживе е най-мощният притежател на хотели в курорта. Прочул се е с прякора " първия приватизатор на Слънчака " около покупката на хотел " Хризантема ". Скоро до него се подреждат още няколко знакови хотела и десетки от най-оборотните кръчми в курорта. Апетитът на политика предприемач за нови придобивки по този начин и не е удовлетворен. Вместо това Янков влиза и в политиката и посредством поста си и свои хора на процедура управлява протичащото се в Община Несебър.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР