Конфликт на интереси откри народният представител от ДПС доц. Петър

...
Конфликт на интереси откри народният представител от ДПС доц. Петър
Коментари Харесай

Доц. Чобанов посочи конфликт на интереси, ако Гвоздейков оглави спешната въздушна помощ

Конфликт на ползи откри националният представител от Движение за права и свободи доцент Петър Чобанов, в случай че зам.-шефът на транспортната комисия Георги Гвоздейков оглави незабавната въздушна помощ. Парламентът одобри през днешния ден оставката на депутата от „ Продължаваме промяната”. За него се чака да оглави звеното, в което ще са новите медицински хеликоптери.

Оставката е персонален акт и като такава ще бъде почетена, тъй като всеки самичък избира попрището си, още повече, че на този парламент не му остава дълго време, разяснява в изявление доцент Чобанов. Това оповестиха от пресцентъра на Движение за права и свободи.

Интересно е, че от заместник-председател на транспортна комисия Георги Гвоздейков ще стане изпълнителен шеф на транспортно сдружение. Тук може да има спор на ползи, може и да няма. Въпросът е, че този паралел е забавен, уточни доцент Чобанов.

Иначе, самият план за въздушна незабавна помощ, в действителност съществува от доста години като концепция и съумя да откри път към своето осъществяване. Проектът въвлече и господин Гвоздейков. Но видяхме, че очевидно той е решил, че е доста подобаващ да го оглави. Бъдещето ще покаже дали това в действителност е по този начин, сподели още националният представител от Движение за права и свободи

Доц. Петър Чобанов настоя министърът на превоза Николай Събев „ да благоволи да се яви в Транспортната комисия на НС” в отговор на безбройните опити на депутатите да го изслушат дружно с бъдещия изпълнителен шеф на сдружението. Нека опишат малко повече каква е визията им и по какъв начин в действителност ще бъде предпазен националният интерес, сподели доцент Чобанов.

Той заяви, че планът за незабавна въздушна помощ е по този начин конструиран, че последният медицински хеликоптер ще бъде доставен, когато гаранцията на първия към този момент е към този момент изтекла. Не се знае дали и по какъв начин ще бъдат окомплектовани машините.
Източник: epicenter.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР