Конференцията Русия - Европейски съюз за климата, която бе планирана

...
Конференцията Русия - Европейски съюз за климата, която бе планирана
Коментари Харесай

Отлагат конференцията Русия - ЕС за климата заради коронавируса

Конференцията Русия - Европейски съюз за климата, която бе планувана да се състои на 16-17 март в Сколково, е отсрочена за есента поради ковид, заяви през днешния ден центърът по енергетика на Московската школа за ръководство " Сколково ", представен от ТАСС.

Руските управляващи предложиха през днешния ден да се заобикалят ръкостисканията, прегръдките и публичния превоз в час пик в нов опит да се ограничи разпространяването на епидемията на ковид, съобщи Франс прес.

Руската здравна работа Роспотребнадзор поучава също да не се посещават молове и да се заобикалят спортни или културни прояви. Препоръчва се да се заобикаля използването на метро в пиковите часове. Московското метро е едно от най-натоварените в света - обслужва шест милиона пасажери всекидневно, съобщи Българска телеграфна агенция.

Властите в Москва изискват от предходната седмица всички съветски жители и чужденци, идващи от седем страни, най-силно наранени от ковид, сами да се слагат под 14-дневна карантина. Нарушителите на тази мярка ги заплашва наказване, вариращо от санкция до 5 години затвор, в случай че неспазването на разпоредбите е довело до гибелта на различен човек, показва Агенция Франс Прес. /БТА
Източник: dnesplus.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР