Конференцията AI N‘ CYBER се завръща присъствено в София през

...
Конференцията AI N‘ CYBER се завръща присъствено в София през
Коментари Харесай

Хай-тек конференцията AI N‘ CYBER се завръща присъствено в София

Конференцията AI N‘ CYBER се завръща присъствено в София през месеца на киберсигурността, с цел да срещне за следващ път българската публика с най-актуалните хай-тек трендове, политики и провокации в днешния цифров свят. За задачата на сцената още веднъж ще излязат представители на водещи интернационалните компании в света, като Гугъл, Cisco и SAP, както и на Европейската комисия, НАТО и ENISA.

Събитието, на което economic.bg е съорганизатор за трети път, ще се организира на 5-и и 6-и октомври в „ София Тех Парк “. Първият ден, който ще мине под надпис Sofia Cyber, е отдаден на тематиките за киберсигурността, подправените вести и достоверните източници на информация. Вторият –  AI & I  – ще хвърли повече светлина върху развиването на изкуствения разсъдък и горещата конкуренция при чиповете. 

Тази година звук на събитието още веднъж ще дадат хора, от които действително зависи развиването на бранша – като изпълнителният вицепрезидент на Европейската комисия, отговарящ за дигитализацията, Маргрете Вестагер и българският еврокомисар по нововъведенията и научните проучвания Мария Габриел.

На сцената ще излязат нови, настоящи и още по-интересни лектори от преди. Сред тях са Лудвиг Декампс, общоприет управител на Агенцията по връзки и информация към НАТО, финландската публицистика Йесика Аро, създател на бестселъра „ Троловете на Путин “, Игор Зграблич, управител обществени политики в Гугъл, проф. Мертин Вечев, архитектът на INSAIT – Института за компютърни науки, изкуствен интелект и технологии, както и други основни представители на научните среди, локалния бизнес и неправителствения бранш в България.

Българските и интернационалните топ специалисти ще обсъдят забавни тематики, измежду които: 
Третата международна кибервойна и по какъв начин може да се противодейства на армията от тролове в интернетразвитието на технологиите в региона на киберсигурността и изкуствения интелекткъде е мястото на България на тази авангардна сцена и в подтекста на европейските упоритости за хай-тек развиване
Конференцията AI N‘ CYBER е подобаваща за специалисти в сферите на киберсигурност, изкуствен интелект и машинно образование, IT консултанти, софтуерни инженери, business intelligence анализатори, програмисти, бизнес водачи, CEO, CIO, представители на обществената администрация, стартъп бизнесмени или просто IT запалянковци. 

Събитието се провежда от Дигитална Национална Коалиция в партньорство с НАТО, с поддръжката на Европейската капиталова банка, Фондация Конрад Аденауер и еconomic.bg.
Полезна информация
Основната сцена на 5-и октомври, наситена с топ представители и вдъхновяващи презентации, ще бъде съпроводена от софтуерни лаборатории, които ще презентират най-новите практични решения в региона на киберсигурността. 

Билетите са в продажба на https://bit.ly/AINCYBER-TICKETS 

ℹ️ Повече информация на www.sofiacybersec.com 

Последвайте ни и във Фейсбук: https://facebook.com/events/s/ai-n-cyber-conference-2022-sof/1206335639926347/ 

Ако обявата ви е била забавна и потребна, не пропускайте да ни последвате в обществените мрежи Фейсбук, LinkedIn, Twitter и Instagram, както и да се запишете за E-mail бюлетина ни.
Източник: economic.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР